glasscraft 17.02.10, 22:57 Na poprawienie mojego ostatnio zdolowanego nastroju, moja przyjaciolka przyslala mi... kota :-) wiec sie dziele: www.simonscat.com/films.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasaki33 Re: Simon's cat 18.02.10, 07:41 Fajowy! Glasscraft, a co Cie gryzie i doluje? Dluga zimna zima, kryzys czy zbedne kilogramy/wypadajace wlosy/brak nowej torebki:)? Odpowiedz Link
glasscraft Re: Simon's cat 18.02.10, 09:20 Tydzien urlopu, ktory zamienil sie w tydzien chorobowego - podlapalam w pracy chorobstwo i widocznie mnie polubilo bo kicham, prycham i nie moge sie pozbyc.... grrrrrrrrrrrrrrrr.... O kilogramach juz nie wspomnie, tez sie uparcie mnie trzymaja :-) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Simon's cat 18.02.10, 10:31 murasaki33 napisała: > Fajowy! Glasscraft, a co Cie gryzie i doluje? Dluga zimna zima, > kryzys czy zbedne kilogramy/wypadajace wlosy/brak nowej torebki:)? Hahahahh:D To bylo lepsze,niz ten kot! Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Simon's cat 18.02.10, 14:11 Edyta, bo ja pytam z autopsji:))) Jeszcze nie mam dola lutowego-i miec nie bede, bo depresje to ja mam w lipcu, ale to sa potencjalni winowajcy. No moze kryzys mnie chwilowo nie rusza a torebke niedawno zakupilam. Odpowiedz Link