Dodaj do ulubionych

do pyza_uk

04.11.10, 21:25
Hej,tak sobie czytalam posty i w jednym napisalas ze jestes z LEIGH ON SEA, ja mieszkam na WESTCLIFF ON SEA,czyli Southend?tak tylko pisze bo to ciezko tak kogos na czacie spotkac po sasiedzku:) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • justmaga Re: do pyza_uk 04.11.10, 21:49
      No widzicie to juz nas jest 3 bo ja mieszkam w Southend przy samej High Street :)
      • loli5 Re: do pyza_uk 04.11.10, 23:16
        o jak milo,dlugo juz tu jestes?
        • justmaga Re: do pyza_uk 04.11.10, 23:32
          hmm w zasadzie chyba nie dlugo. Cos 3,5 roku, ale juz wsiaklam :)
          • loli5 Re: do pyza_uk 04.11.10, 23:48
            ja tez cos kolo tego,masz dzieci?
            • justmaga Re: do pyza_uk 04.11.10, 23:50
              mam.
              nawet 4 w porywach :) Dwoch chlopcow mojego M i dwie moje corki.
              jedna ma roczek a druga 12 lat :)
              • loli5 Re: do pyza_uk 05.11.10, 10:49
                4 dzieci podziwiamn?!ja mam 1 malutkie i sobie jakos takos radze...:)
                • justmaga Re: do pyza_uk 05.11.10, 10:58
                  loli to ja moge zawsze pomoc bo w temacie dzieciowym siedze ;)
                  moze bysmy sie spotkaly kiedys??
                  • loli5 Re: do pyza_uk 05.11.10, 11:04
                    pewnie ze mozemy sie spotkac,mozliwe ze sie znamy z widzennia:)albo mamy wspolnych znajomych czasem tak bywa,ja obecnie siedze na maternity i wdrazam sie rutyne ktorej nie cierpie no ale coz ...
    • pyza_uk Re: do pyza_uk 05.11.10, 08:51
      Czesc Loli - melduje sie z sasiedztwa! Ja mam 5-latke i na Wyspach od 10 lat mieszkam. Fajnie, ze coraz nas wiecej sie robi. Moja corka nie ma kontaktu z polskimi dziecmi wiec moze sie wreszcie znajdzie dla niej jakies polskie towarzystwo :) ?
      • loli5 Re: do pyza_uk 05.11.10, 10:47
        Czesc pyza_uk,10 lat to duzoo i nie masz kontaktu z polskimi dziecmi?:)wow,ja to mam odwrotnie w kolo same polskie dzieci hehe chociaz ja w gronie matek to dopiero od miesiaca jestem,wiec nie wiem czy moj synek z twoja corka by sobie duzo pogadaly:)mamusie to co innego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka