wiwi1 11.11.10, 17:45 Wlasnie nalazlam taka stronke, moze cos znajdziecie ma prezenty swiateczne:) www.cozymole.co.uk/softshell-windproof/kozikidz-reversible-fleece-jacket-with-hood-childrens.html Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiwi1 Re: Pomysly na prezent 11.11.10, 17:47 Nie no tak to jest jak sie ma za duzo okien pootwieranych. Nie chodzilo mi wcale o ta kurteczke a o to: www.learningresources.co.uk/home.do Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
dru.ga Re: Pomysly na prezent 11.11.10, 20:40 Ja kupilam moje mlodszej na prezent gwiadkowy to www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Construction/Mega-Bloks-Play-N-Go-Table-8237%280067045%29 i oczywiscie nie wytrzymalam i rozpakowalam juz:-))) Super zabawa!! Miala juz wczesniej spora paczke tych klockow ale na stoliku to sie dopiero uklada i mozna poziomami! Dawno sie juz tak dobrze nie bawilam;-)) Mloda na razie najlepsza jest w rozwalaniu budowli na czas:-)) No to teraz chyba skorzystam z tej stronki co podalas bo musze wymyslec nastepny prezent gwiadkowy i zamowic nie wczesniej niz tydzien przed swietami:-)) Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Pomysly na prezent 11.11.10, 21:00 Bardzo mi sie podoba ten stolik z klockami. Ja niedawno kupilam zestaw MEGA BLOCKS 85 czesci i ten stolik by mi sie przydal:) Ja chyba zbankrutuje na zabawki:) Odpowiedz Link
dru.ga Re: Pomysly na prezent 11.11.10, 21:12 :-)) Ten watek pewnie niejedna z nas drogo bedzie kosztowal;-)) Odpowiedz Link