10.01.11, 19:11
Drogie Kobietki!
Mam juz swoje lata ale tak sie zlozylo ze nigdy nie bylam w spa:) Teraz za namowa kolezanek dalam sie zaprosic na jednodniowy pobyt w spa. Nie mam zielonego pojecie czego sie tam spodziewac:) Wiem ze ma byc kapiel w blocie, masaz cialka i twarzy. Ale ja nic o spa nie wiem :) Wiem, ze to smieszne, ze w dzisiejszych czasach powinno sie wiedziec ale ja nie wiem. Nie wiem jak sie ubrac, co zabrac. Pewnie powiecie ze powinnam sie dogadac z kolezankami ale zawsze to latwiej w rodzinnym jezyku sie "nowinek" dowiedziec :) Prosze Was bardzo o wszelkie rady i porady.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: spa :) 10.01.11, 19:19
      Zabierz kostium kapielowy (ja zawsze biore jednoczesiowy) i tyle (moze klapki). Powinnas dostac szlafrok i recznik. I najwazniejsze - relaksuj sie i baw dobrze!!!!!!!!!!
      • aggy80 Re: spa :) 17.01.11, 13:43
        ciekawe z tym kostiumem, w belgii tylko w niektore dni kostiumy sa dopuszczone do uzytku, w inne nalezy smigac nago (wiec my polki skrzetnie sprawdzamy, zeby sie nie naciac na dzien naturystow ;)
        znacie jakies fajne spa w okolicy bracknell? wyciagne kolezanke w casie nastepnego pobytu w uk.
        • espionka Re: spa :) 18.01.11, 12:06
          Nirvana Spa :), miałam wejściówki ale nie skorzystałam :(
          nirvanaspa-px.rtrk.co.uk/?utm_source=ReachLocal&utm_medium=PPC&utm_campaign=Time%2BOut%2Bpromo
    • 7oz Re: spa :) 18.01.11, 22:55
      bognams napisała:

> Nie mam zielonego pojecie czego sie tam spodziewac:) Wiem ze ma byc kapiel w blocie, masaz cialka i twarzy. Ale ja nic o spa nie wiem :)

Spodziewać się ropieszczania, niebiańskiego zrelaksowania a jak tego nie dostaniesz to krzyczeć o zwrot pieniędzy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka