Dodaj do ulubionych

Education City

04.04.11, 21:52
Jeszcze raz pozwolę sobie polecić Wam program edukacyjny, którego uzywa moja corka. Przy zakupie dostałam kod dla znajomych, którego użycie daje zarówno znajomemu, jak i mnie, 3 dodatkowe darmowe miesiące.

www.EducationCity.com

Tell a Friend code is G8365F4E

może ktoś z Was będzie chciał skorzystać :)
Obserwuj wątek
    • mamumilu Re: Education City 05.04.11, 00:53
      dobra strona, dzieki :) - jak podpasuje moim dzieciom, to bedziesz miala za mnie 3mce :)
      • leyla76 Re: Education City 05.04.11, 23:48
        my jestesmy na tej stronce od 3 lat. dzieci dostaja kody ze szkoly. ja zaplacilam po 2 funty za dziecko i mam subskrypcje na caly rok. dziecko dostalo ze szkoly login i haslo. jak sie zaloguje to wyskakuje imie i nazwisko dziecka, jego szkola i ktora klasa. jak dla mnie stronka super. no i przez szkole naprawde tanio.
        • iga04 Re: Education City 06.04.11, 13:37
          A my nic za to nie płaciliśmy.Córka dostała ze szkoły login, hasło i dostaje zadania domowe na tej stronce.
    • eutyfrona Re: Education City 10.06.11, 23:00
      Ktos uzyl mojego kodu, dziekuje bardzo :).
      • black_currant Re: Education City 10.06.11, 23:02
        Przyznaję się - to MY :-) Dzieciakom bardzo spodobała się ta strona - i po trialu z dwóch adresów email zdecydowaliśmy się na subskrupcję :-)
    • cybermha Re: Education City 11.06.11, 18:56
      zalogowalam wczoraj corke, swietna strona, czegos takiego wlasnie potrzebowala, jesli wykupimy na rok na pewno uzyje twojego linka.
      • espionka Re: Education City 11.06.11, 19:23
        u nas jest to darmowe ze szkoły
      • eutyfrona Re: Education City 12.06.11, 23:02
        Moj kod juz chyba nie bedzie dzialal, bo zostal uzyty 4 razy. (Co oznacza, ze mamy rok za darmo, jeszcze raz dziekuje tym, ktorzy go uzyli :) ).
        • black_currant Re: Education City 12.06.11, 23:09
          W takim razie pozwolę sobie wrzucić swój: F2566C5F - działa dokładnie tak samo - nowa osoba i ja dostajemy po 3 miesięce gratis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka