Dodaj do ulubionych

dieta a rak

12.05.11, 17:23
kiedys ,chyba na tym forum czytalam ze jak wykryto raka albo ktos jest po chorobie musi unikac wielu produktow aby rakowi sie nie zylo za dobrze w jego organizmie i zeby nie bylo przerzutow,,,,o ile dobrze pamietam to unikac maki ,cukru,,,,,
gdzie znajde taka liste? na googlach jak wpisze dieta antyrakowa to pisze zeby zdrowo jeszcz ,warzywa itd, ale wiem ze jest konkretna lista zakazanych produktow,,,
i jeszcze jakies pestki , z jakichs owocow, czytalam w artykule ale nie mam pojecia jakie, kilka sztuk tylko dziennie wolno sprowadzane z Australaii chyba, ale moze cos pomylilam , w jakies polonijnej gazecie czytalam , podrzuccie please.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: dieta a rak 12.05.11, 17:35
      www.dailymail.co.uk/home/you/article-1025497/The-anti-cancer-diet--introducing-healthy-new-way-life.html
      pogooglaj w "anti cancer diet "
      • clonek13 Re: 12.05.11, 19:32
        wielkie dzieki!
    • a74-7 Re: dieta a rak 12.05.11, 21:24
      trzymam kciuki ,ze cos znajdziesz i troche ulzy
      • cherrie Re: dieta a rak 12.05.11, 22:27
        Wiem tyle, ze nie wolno cukru (jest pozywka dla komorek rakowych), witaminy B12 i tytoniu
        O morelowych perstkach i innych cudach poprzez sok z noni, cudowne ziola itp. przechodzilam, szkoda czasu.
        Jedyna rzecza, kotra polecam jest pasta z oleju lnianego dr Budwig. Polecam poszukac w google.Sporo tam o niej.
        Oprocz tego:
        www.forum-onkologiczne.com.pl/forum/
        Bardzo polecam to forum, kopalnia wiedzy i masa przemilych ludzi.
        • clonek13 dzieki cherrie 12.05.11, 22:49

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka