10.08.11, 12:36
witam:)
tak sie zastanawiam czy sa tu jakies mamy mieszkajace w bromley. oststnie posty dot bromley sa kilkumiesieczne. gdzie wy chodzicie na spacery? do jakich play groups nalezycie?
Obserwuj wątek
    • evian5 Re: bromley 11.08.11, 13:59
      ja mieszkam w orpington, ale czasami odwiedzamy bromley. jest piaskownica w parku kolo biblioteki, soft play area w centrum sportrowym i bardzo fajny basen (podobno, moj maz tam jezdzi z moim synem, podobno sa fale i zjezdzalnie).
      • emitka1.1.9 Re: bromley 12.08.11, 15:08
        piaskownice znamy :) ale ostatnio ciezko mi tam isc (powinnam urodzic za 2 tyg wiec jestem zaaaa duuuuza na te goreczki :P ) a o ktorym basenie piszesz, tym przy centrum handlowym?
        • evian5 Re: bromley 20.08.11, 18:36
          tak, w glades, w srodku, bylismy tam w niedziele ze znajomymi i super zabawa dla dzieci, i malych i wiekszych.
          poszukaj na netmums, zaloguj sie na strone bromley i znajdziesz wszystko.
          poza tym nie w bromley ale niedaleko masz np. swanley park, jakbys chciala przejechac sie pociagiem to 3 stacje tylko, jakies 10 minut. swanley park, z otkrytym brodzikiem, minikolejka, piaskownica, placem zabaw, jeziorkiem z lodkami. latem mozna spedzic tam caly dzien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka