Dodaj do ulubionych

Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuje

29.10.11, 10:38
Jak w tytule. Poszukuje pilnie tych dwoch filmow na dvd.
Syn musi obejrzec w ramach przygotowan do A2 z polskiego.
Musi obejrzec wielokrotnie, zeby cokolwiek zrozumiec.
Odkupie za kazda niemal cene, w granicach rozsadku :)
Obserwuj wątek
    • turmalinka Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 10:46
      mam czlowieka z marmuru, ale nie na dvd a na divix czy jakos tak
      • glasscraft Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 10:48
        www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B000VMXNQA/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&redirect=true&qid=1319878049&sr=1-2&condition=all
        www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B002R0D5FS/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&redirect=true&qid=1319878110&sr=1-1-spell&condition=all
    • 7oz Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 11:01
      Popiół i Diament możesz kupić tutaj taniej i szybciej niż w Amazonie
      www.poltrader.com/acatalog/popiol-i-diament-wajda-film-dvd-sklep-uk.html
    • derka1 Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 15:14
      Ja mu moge opowiedziec :-). A jak czegos zapomne to na pewno ktoras z mam pomoze.
      • mixta2 Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 22:33
        Mam (tzn.nie ja ale moja dobra kolezanka),Popiol i diament, jutro odbiore i w poniedzialek moge Ci wyslac. Jak Mateusz juz nie bedzie mogl sie na ten film patrzec, to mi go odeslesz.Moj poki co ,meczy Kamienie na szaniec.
        • turmalinka Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 22:48
          ja moge w pon wyslac czlowieka z marmuru
        • aniaheasley Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 23:45

Mixta i turmalinka, dziekuje Wam bardzo!!! Jezeli rzeczywiscie moglybyscie, to byloby super.
          Mixta, az mi glupio, ze mnie znowu ratujesz, i znowu na ten sam temat..... Naprawde dzieki.
          Moj przeczytal Niemcow i Moralnosc Pani Dulskiej, ale nie czuje tych klimatow, wiec chce sprobowac oba filmy 'przerobic'.
          Czyta jeszcze namietnie jak on to mowi, kawalki z historii Polski, na razie wie kto/co to bylo Mieszko I, powstanie listopadowe, Monte Cassino i Wojtek soldier bear oczywiscie :)
          Pozdrawiam!

Nie wiem, czy masz jeszcze moj adres, nie moge odkopac starych emaili od Ciebie, to moze jakbys mogla to napisz do mnie info@aniaspoland.com, albo jest adres na stronie mojej internetowej.

Turmalinka, dziekuje bardzo z gory. Jakbys mogla napisac na priv jaka cena i jak zaplacic, to zrobie to na poczatku tygodnia!

Super. Ale sie ciesze. Mateusz pewnie mniej, mial chyba nadzieje, ze moze co sie odwlecze to jakos uciecze w tym przypadku.
          • turmalinka Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 29.10.11, 23:55
            > Turmalinka, dziekuje bardzo z gory. Jakbys mogla napisac na priv jaka cena i ja
            > k zaplacic, to zrobie to na poczatku tygodnia!
            >

cena zadna, mam na dysku to zaden problem nagrac plytke, daj adres na maila gazetowego, w poniedzialek wysle
            • mixta2 Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 01.11.11, 15:18
              Film wyslalam dzisiaj rano,a przed momentem zauwazylam na potwierdzeniu nadania ze gosc zrobil blad w postcodzie i zamiast U wpisal V. Adres i postcod na kopercie jest prawidlowy tylko on musial zle wprowadzic do komputera. Co teraz powinnam z tym zrobic? Trzeba to wyprostowac, czy powinno dojsc?
              • aniaheasley Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 01.11.11, 15:43
                Dzieki Mixta! Dojdzie na pewno, najwyzej bedzie troche dluzej szlo, ten blad sie czesto zdarza w listach do mnie :)
                Pozdrawiam serdecznie
                Ania
            • aniaheasley Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 01.11.11, 15:42
              Turmalinka, dzieki jeszcze raz. Kombinuje, kombinuje, probuje Ci wyslac maila na gazetowego, ale utknelam na informacji, ze 'uzytkownik nie aktywowal jeszcze profilu'...?
              Moze Ty do mnie napisz jakbys mogla, a zreszta moj adres to zadna tajemnica, jest na stronie mojej, tutaj tez byl podawany, wiec co mi tam:
              31 Fallsbrook Road, London SW16 6DU

Dziekuje naprawde!
              • turmalinka Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 01.11.11, 16:53
                aniaheasley napisała:

> Turmalinka, dzieki jeszcze raz. Kombinuje, kombinuje, probuje Ci wyslac maila n
                > a gazetowego, ale utknelam na informacji, ze 'uzytkownik nie aktywowal jeszcze
                > profilu'...?

??? gazeta nadal potrafi mnie zaskoczyc :D

Jutro wysle :)
    • aniaheasley Mixta i Turmalinka :))))) 08.11.11, 12:56
      Dostalam oba filmy, kochane jestescie! Bardzo bardzo dziekuje.
      • mixta2 Re: Mixta i Turmalinka :))))) 09.01.12, 02:36
        Aniu,wyslalam wiadomosc na priv
        • aniaheasley Re: Mixta i Turmalinka :))))) 17.01.12, 11:31
          Mixta, sprawdz prosze poczte.
    • mixta2 Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 17.01.12, 17:15
      Odpisalam
      • robak.rawback Re: Popiol i diament, Czlowiek z marmuru poszukuj 17.01.12, 22:07
        oj dziewczyny najpierw sie na youtube i internecie sprawdza
        www.youtube.com/watch?v=Yc1S1X6Bszs&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=22LYox7MITk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka