Dodaj do ulubionych

Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz?

31.10.11, 20:45
Poszukuje lekkiej puchowej kurtki (nie bardzo napakowanej, bom wystarczajaco szeroka i mi wiecej faldek nie potrzeba), musi byc do kolan lub nawet za kolana i miec ladny plaszczykowaty ksztalt oraz chetnie kaptur. Jestem wysoka, wiec i dlugie rekawy wymagane. Styl miejsko-parkowy. Nie musi byc wyjatkowo piekna, ale tez nie chce wygladac jak w worku, bo juz ladne kozaczki mam i mi worek nie pasuje. Gdzie znajde takie cudo?
Obserwuj wątek
    • jaleo Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 21:09
      Jesli to ma byc prawdziwa puchowa (a nie np. wypchana poliestrem), to bardzo dobra relacje jakosc:cena maja kurtki puchowe Uniqlo - w zeszlym roku kupilam ich Ultra Light Parka za niecale £60 i naprawde to jest swietna kurtka, tylko ze model "do tylka", a Ty chcesz dluzsza.

Maja pare dluzszych kurtek w ofercie w tym roku - moze cos Ci sie spodoba. Maja sklep stacjonarny tylko w Londynie, a poza tym mail order.
      shop.uniqlo.com/uk/list/basic/women/tops/redown
      • zurekgirl Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 21:20
        O dzieki Ci Jaleo, jestesmy bardzo blisko tego czego szukam. Pojde poprzymierzac, maja taka przed kolano akurat. Jakby byla za kolano, bylaby idealna. Jeszcze jakies pomysly?
    • lucasa Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 21:14
      www.monsoon.co.uk/invt/99346003albo
      www.monsoon.co.uk/invt/99346753
      chyba tez maja sporo w M&S
      A
      • zurekgirl Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 21:22
        O lol, Lukasa, te tez sliczne, w zasadzie sliczniejsze niz Uniclowe. Cos czuje, ze mnie wiekszy przemarsz po sklepach czeka.
    • steph13 Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 21:48
      Kupilam cos takiego tydzien temu w www.landsend.co.uk
      Moj zakup to dlugi plaszcz ale sa krotsze oraz kurtki. Bardzo cieple i nieslychanie lekkie.
    • duende1 Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 23:03
      a taka, np:
      www.very.co.uk/trespass-ladna-long-parka/969840924.prd
      ?

tez czytalam dobre recenzje lands end i uniqlo, ale nie mialam okazji mierzyc.
    • agg3 Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 31.10.11, 23:50
      ja w tym roku skusze sie na zare
      www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-W2011/126502/386290/OTTOMAN%2BPUFFER%2BJACKET
      kolezanka miala w zeszlym roku podobny model, switnie sie prezentowala i cieplutka.
      tylko rozmiarowka dziwna. bo normalnie nosze M, a jak przymierzalam w sklepie plaszcz to wyszlo, ze musze XL upolowac! :D
    • ciocia_ala Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 01.11.11, 07:25
      Ja w zeszlym roku kupilam super fiolotowo/slowkowa z esprit, cos takiego jak ta

www.esprit.co.uk/?LKZ=PL
      Cos link mi nie dziala, ale ja polecam ESPRIT, albo poczakac na wyprzedac w House of Fresier ;)
      • ciocia_ala Re: Z serii "gdzie kupie"- kurtka/plaszcz? 01.11.11, 07:26
        fioletowo - sliwkowa :)
    • ta_ruda M&S 01.11.11, 13:18
      bardzo ciepla _ przetestowana w Polsce w zeszlym roku w morzach i sniegach. Dluga z kapturem - swietnie sie nosi. ja odpielam sobie to futerko.
      jestem bardzo zadowolona z kurtki bo dawno juz nie mialam tak cieplej (wiekszosc kurtek tutaj kupionych, jak dla mnie nie zdaje egzaminu w duzych mrozach ale ja jestem zmarzluch)
      www.marksandspencer.com/Funnel-Neck-Filled-Hooded-Parka/dp/B0052PRWF4?ie=UTF8&ref=sr_1_34&nodeId=527352031&sr=1-34&qid=1320149801
      • ta_ruda Re: M&S 01.11.11, 13:19
        ten link jest do tej dluzszej kurtki, ale sa jeszcze troche krotsze i ja mam ta krotsza.
        ta_ruda napisała:

> bardzo ciepla _ przetestowana w Polsce w zeszlym roku w morzach i sniegach. Dl
        > uga z kapturem - swietnie sie nosi. ja odpielam sobie to futerko.
        > jestem bardzo zadowolona z kurtki bo dawno juz nie mialam tak cieplej (wiekszos
        > c kurtek tutaj kupionych, jak dla mnie nie zdaje egzaminu w duzych mrozach ale
        > ja jestem zmarzluch)
        > www.marksandspencer.com/Funnel-Neck-Filled-Hooded-Parka/dp/B0052PRWF4?ie=UTF8&ref=sr_1_34&nodeId=527352031&sr=1-34&qid=1320149801
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka