Dodaj do ulubionych

Nowe lozko

15.03.12, 10:07
No wlasnie owego nowego lozka poszukuje. W koncu pozbylismy sie staroci z naszej sypialni i nowe lozko to bedzie pierwszy zakup. Generalnie sypialnei mamy mala i jedyne ktore rozwazamy to divan prawdopodobnie z dwoma szufladami. Chcialabym cos fajnego ale wogole w high street sklepach nic mi sie nie podoba (Dreams etc), tzn w uczciwej cenie. Wszystkie albo maja tloczone materialy obiciowe albo razem z materacem sprzedaja. Moze sie myle bo mam zero doswiadczenia. Poza tym czas oczekiwania 28dni... porazka, tesciowa przyjezdza rowno za miesiac wiec jak nie kupimy w ten weekend to moze byc ciekawia:)
Poleccie jakies fajne lozko, firme lub sklep (moze byc online). Chcialabym lozko divan bez tych kwatowych obic, w miare gladkie zmateracem firm lub medium-firm, choc to pewnie oddzielnie mozna dobrac jak i headrest.
dzieki z gory
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: Nowe lozko 15.03.12, 14:03
      Wydaje mi sie, ze warren evans ma fajne lozka, choc tylko przegladalam, nie kupilam nic od nich, moze Tobie sie cos spodoba:
      www.warrenevans.com/beds/?fgid=17
      Pozdrawiam:)
      • klaton Re: Nowe lozko 15.03.12, 17:04
        qurcze, ledwo co otworzylam strone a juz mi sie podobaja. bardzo prosto zaprojektowane.
        dzieki!
    • sueellen Re: Nowe lozko 15.03.12, 21:23
      Z racji wynajmowania mieszkania i częstych przeprowadzek jestem ikeowksa.
      Rok temu kupiliśmy mandala

Jestem bardzo zadowolona:
      www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30176309/
      Trzeba tylko kupić naprawdę dobry materac
      • carmelaxxx Re: Nowe lozko 15.03.12, 22:57
        tez mi sie podoba to lozko :)
        • panixx Re: Nowe lozko 16.03.12, 12:27
          Czy kupujesz divan ze wzgl namiejsce do przechowywania?
          Bo kiedys takie mielismy - niby fajne bylo, ale teraz mamy lozko i duzo wiecej pod nim sie miesci.
          Mozesz osobno dokupic pojemniki lub pakowac luzem - jak ci sie podoba.
          • klaton Re: Nowe lozko 16.03.12, 16:17
            Jakos nie mam przekonania do drewnianych lozek ani metalowych tym bardziej. Sypialnie mamy mala wiec czesto sie obijamy wokol lozka, nie wspominajac dzieci bawiacych sie na podlodze etc. Jakies takie bardziej przytulne divan lozko jest...chyba:) Storage to drugorzedny ale wazny aspekt (bielizna poscielowa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka