25.03.12, 22:27
Albo mi gdzies umknelo, albo jedyna wzamianka, ze Fifka jest mama po raz drugi id lutego, to wzmianka , ze miala cesarke 3 tyg przed 10.03.
Wiec jak przegapilam - to GRATULACJE Mamo!!!
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Dla Fifki 26.03.12, 18:59
      No wlasnie, gratulacje Fifka. Z jednym dzieckiem sie pieknie udzielala na forum, z dwojka troche ciezej ;) Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku i wszyscy zdrowi.
    • fifka01 Re: Dla Fifki 27.03.12, 17:20
      Fifka dziękuje.:)

Wszystko w porządku, wszyscy zdrowi.
      Fifka miesiac pałetalasięposzpitalach i dogorywałana infekcję po cesarce, aleteraz juz jest ok, tzn. normalniejak to po cesarce, tu i tampobolewa jeszcze,alewpełnisprawna fifka jest.

Fifkasięnie udizelała, bo do fifki na 3 tygodnierpzyleciała mamusia pomagać pzy dzieciach, i w domu zapanował taki chaos, że dopieropo wyjeźzdie mamusi fifka sie jakoś ogarnęła, zorganizowała i ma czasna forum. :) (Żeby nie było, fifkasię cieszy, że mamusia wnuczki odwiedziła, co nei zmienia faktu, że fifkamiała wrażenie że może i robi mniej, bogarównie zmywa iprania nie wiesza, ale psychicznie fifka była wykończona, boczuła jakby jejdwoje dizeci przybyło, a nie jedno... :))

I fifce sie zacina spacja w tym małym komputerku z któregopisze, i w dodatku fifce schną paznokcie isie fifce źle w kalwiature stuka, i to fifkewkurza,wiec konczy pisanie.:)
      • mamumilu Re: Dla Fifki 27.03.12, 22:57
        lacze sie w bolu - wiem jak jest po cesarce z komplikacjami i jak rodzicielka przyjezdza pomoc - czlowiek zasuwa dwa razy wiecej niz jakby byl sam - ot takie te matki :)
        trzymaj sie :)
        • robak.rawback Re: Dla Fifki 28.03.12, 01:52
          fifa a jaka infekcja po cesarce? cos ci w szpitalu podarowali czy taka infekcja ktora sie zdarza normalnie?
          • fifka01 Re: Dla Fifki 28.03.12, 14:20
            podarowali:)
            relacja tutaj fifkafifka.blog.onet.pl/ANLAJKLI-CZYLI-RELACJA-Z-FRONT,2,ID455671312,n
            a właściwie połowa relacji, bo potem był ciąg dalszy, ale jeszczegonie opisałam:)
            • mamumilu Re: Dla Fifki 28.03.12, 19:09
              o ja cie nie moge - to moj przeciety pecherz to nic w porownaniu :( - ale juz Ci ta dobra bakteria zniknela?
              • robak.rawback Re: Dla Fifki 28.03.12, 20:38
                o rany przeczytalam. daj znac jak dopiszesz nastepny odcinek.
                w takim czasie i trybie leczenia to mozna umrzec i zmartwychwstac pare razy.
            • galadriella Re: Dla Fifki 29.03.12, 15:05
              Ło matko, Fifka, współczuję przejść, podziwiam pogodę ducha i "zazdraszczam" lekkości opisu takich przyjemności...
              I trzymam kciuki za te zamierzenia, o których tu kiedyś pisałaś - jeśli nieustająco zamierzasz to oby się wszystko ułożyło po Twojej myśli.
    • fifka01 Re: Dla Fifki 31.03.12, 00:00
      dopisałam drugą część:
      fifkafifka.blog.onet.pl/ANLAJKLI-EPIZOD-DRUGI,2,ID458828947,n
      • mamumilu Re: Dla Fifki 31.03.12, 15:43
        Fifka - ja nie moge, co za hardcore! ty pisz kobieto czy juz wszytko w porzadku, bo normalnie nie moge - az mnie blizna rozbolala i przeszla calkowicie ochota na 4te dziecie
        • fifka01 Re: Dla Fifki 31.03.12, 17:45
          już spoko, spoko, rób czwarte :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka