Dodaj do ulubionych

dieta odchudzajaca

13.09.12, 21:56
witajcie .czy ktos zna jakas dobra diete odchudzajaca bo chcialabym zrzucic pare kilogramow ale nie bardzo wiem od czego zaczac,dodam ze troche cwicze ale nie bardzo daje to efekt,dziekuje
Obserwuj wątek
    • e-vil Re: dieta odchudzajaca 14.09.12, 05:40
      Jest naprawdę w czym wybierać - i nie ma jakiejś cudownej recepty.. ja osobiście polecam dietę zrównoważoną. Całkiem przyzwoita (lecz, uwaga: płatna w abonamencie) wydaje mi się oferta serwisu Vitalia.pl - kiedyś stosowałam i byłam zadowolona z usługi, jednak przy moim nieregularnym trybie pracy i braku czasu na gotowanie - planowanie posiłków w tej formie się nie sprawdziło i w efekcie jadłam raczej coś na szybko niż to co zakładał plan dnia.
      • robak.rawback Re: dieta odchudzajaca 14.09.12, 13:34
        spojrzyj sobie na ten watek - ja polecam ta ktora ja lubie i mi podpasila - proteinowa - teraz nie przestrzegam jej w 100% wiec wlasciwie jem wszystko oprocz maki, ryzu, chleba etc.
        a inna dziewczyna poleca ta ktora jej podpasila - metabolic balance.
        ja tej diety nie znam wiec sie nie wypowiadam, wiec musisz sama sie zastanwic co ci bardziej pasuje.

forum.gazeta.pl/forum/w,1137,138265641,138279165,Re_Alergia_astma_i_niedoczynnosc_tarczycy_a_odc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka