arpikej 17.10.12, 19:04 Ktos robil w UK usg prywatnie? Nie mam juz cierpliwosci do tutejszej sluzby zdrowia:( Kogo pytac, gdzie zadzwonic zeby sobie pomoc, moze ktos z Was wie? Doradzcie cos, prosze, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfornarina Re: USG W UK 17.10.12, 19:32 > Ktos robil w UK usg prywatnie? Nie mam juz cierpliwosci do tutejszej sluzby zd > rowia:( Ja kiedyś robiłam, ale miałam prywatne ubezpieczenie. Idziesz normalnie do swojego GP i prosisz o USG, i zaznaczasz, że chcesz zrobić prywatnie. Powinnaś dostać skierowanie do placówki prywatnej. Koszt zdaje się około 150-200 funtów, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: USG W UK 17.10.12, 19:40 Nie wiem jakiego typu masz problem, ale ja mialam termin na usg w ciagu 2 tygodni od wizyty u gp i tomograf w ciagu 4 tyg - tu opoznienie, ale tylko dlatego, ze zaznaczylam swoj wyjazd na wakacje. NHS. Odpowiedz Link
arpikej Re: USG W UK 17.10.12, 20:55 Dziekuje bardzo za odpowiedzi, dosc drogo to wypada niestety:( chyba poczekam na swoj termin zatem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
turmalinka Re: USG W UK 17.10.12, 21:50 wcale nie musisz isc do gp, poszukaj prywatnych klinik ktore robia ultrasound scan i u nich pytaj bezposrednio, koszt tez wcale nie musi byc 150-200 (chyba ze londyn, wtedy to mozliwe) Odpowiedz Link