maja3333
06.12.12, 12:33
urządzacie przyjęcia dzieciom w tym wieku ? chodzi mi oczywiście o przyjecia zorganizowane, z zapraszaniem kolegów itd. Napiszcie jak to u Was wygląda, ile dzieci zapraszacie, gdzie to przyjecie sie odbywa i jakie są mniej-wiecej koszty. Kto organizuje zabawe dzieciom ? (Wy-rodzice, wynajeta osoba czy dzieci same sobie :p)
Nie mam kompletnie pojęcia jakie są zwyczaje.. dopiero rozgladam się w temacie i tak naprawdę srendio mi się to widzi, wydaje mi sie, że to jeszcze za małe dzieci, syn nie powie mi dokładnie kogo chciały zaprosić, ma tylko jednego "ulubionego" kolege. Starsze dzieci to chyba (tak myśle) prędzej powiedza co chcą.. Jak dotąd syn miał jedno zaproszenie od kolegi na urodziny (ten kolega zapraszał cała klase jak leci - są w reception). Poza tym były jakieś cukierki czy żelki rozdawane w szkole na urodziny ze 2-3 razy, czyli ktos tam jeszcze urodziny miał (ale czy mieli onie przyjecia, tego nie wiem)
Czy wszystkie dzieci maja organizowane wielkie przyjecia z wynajmowaniem sal itd. ?
Najgorzej to mi sie nie widzi zajmowanie sie jakims tuzinem dzieci, ja swoje dwójke ledwo ogarniam :P jesli juz bym miała robic przyjecie to wole zapłacic ale niech ktoś te dzieciaki zabawia.