Dodaj do ulubionych

warzywa do dipow

28.12.13, 17:14
Papryka.marchewka.zielony ogorek.konserwowy ogorek. Tyle wymyslilam bo to lubie;) szukam pomyslu na sylwestra do dipow czy ktos zna jakies dobre wazywka aby zjesc surowe? Tak pochrupac ;);)
Obserwuj wątek
    • sfornarina Re: warzywa do dipow 28.12.13, 17:23
      Celery sticks się świetnie nadadzą.
      • mrs.t Re: warzywa do dipow 28.12.13, 19:40
        Marchewka, ogorek , kolorowe papryki
        Celery sticks
        Ja bym dala jeszze mangetout
        A poza warzywami breadsticks
        • agnes_6891 Re: warzywa do dipow 28.12.13, 21:09
          Pomidorki koktajlowe i rzodkiewki ponadziewane na wykałaczki albo i nie, baby corn, ja bym dała jeszcze różyczki kalafiora ale pewnie sama bym jadła bo nie znam nikogo, kto też lubi na surowo :P
          • tisz Re: warzywa do dipow 28.12.13, 21:24
            https://blog.daybite.com/wp-content/uploads/2012/03/healthy_snacks-e1332327394728.png

oraz brokuły, ta cześć od korzenia, w smaku cos jak kalarepa
          • asica74 Re: warzywa do dipow 28.12.13, 22:19
            hola hola! ja bardzo lubie surowego kalafiora!
            • robak.rawback Re: warzywa do dipow 28.12.13, 23:57
              rozyczki brokolow lub kalafiorow,
              jadlam w jakims zestawie pokrojone dluzsze kawalki spring onion i tez dobre bylo do humusa.

dobra jest bardzo salatka z surowego kalafiora, srednioduze kawalki, majonez, chyba troche cebulki w kostke lub szczypiorku - nie pamietam co jeszcze... aby tylko kalafior nie byl jakis gumowy albo podsmiardujacy to bedzie smaczna
              • robak.rawback Re: warzywa do dipow 28.12.13, 23:59
                aaa tylko dobrze umyc tego klafiora i posprawdzac indywidualne rozyczki bo mi sie pare razy trafily tiny slugs siedzace sobie w kalafiorku.
                • kalina_19 Re: warzywa do dipow 29.12.13, 19:59
                  Uuu surowy kalafiorekja lublu ;) supe dziewczynki jak zrobie wstawie foteczne bo napewno wszystko wykorzystam;);)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka