Dodaj do ulubionych

szukamy bohaterów - program tv

19.03.14, 09:10
przygotowujemy kilkunastoodcinkowy dokumentalny program mówiący o polskich emigrantach, przedstawionych w pozytywnym świetle. Szukamy ludzi którzy odnieśli sukces, osiągnęli spełnienie zawodowe i satysfakcję z życia zagranicą.
Może ktoś Wam znany albo ktoś z użytkowników tego forum chciałby opowiedzieć swoją historię?
Podaję swojego maila: annawereda@gmail.com
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 14:54
      hahaha :-)
    • petuniasta Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 15:14
      Interesujace ze osoba poszukujaca ludzi do programu telewizyjnego robi to uzywajac prywatnego a nie firmowego emaila...
      • annawereda30 Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 15:17
        bo jest wolnym strzelcem....;-)
        • ampiltuda Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 16:46
          Absolutnie nie czepiam się, ale ja i mąż też jesteśmy "wolnymi strzelcami" i konta mamy "firmowe" :).
    • karolajna83g Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 16:20
      Zgadzam sie!!!
      • londynwarszawaparyz Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 17:54
        :D

ale zaczyt mnie kopnal :)
        Maninor , usmialam sie z tego szczerze. Czyli nie brak mi chyba autoironii :P
    • londynwarszawaparyz Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 18:39
      marninor, przeczytaj watek LWP ktory sama zalozylas :) odpisalam ci, wiec juz tu nie musisz sie produkowac skoro specjalnie dla mnie watki zakladasz...:D
    • plain-vanilla Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 23:10
      Czy to jest projekt Besta Film a pani jest kietownikiem produkcji w tejze spolce?
      • liley11 Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 00:16
        Nasze zycie to niekonczace sie pasmo sukcesow!

ale nie lubimy sie afiszowac - bo to tak, jakby dac zlodziejom i zazdrosnikom zaproszenie

hahahaha
        • mamurzyca Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 10:19
          No ba wszystkie tu jakis sukces odnioslysmy bo nie spimy pod mostem i nie jemy w barach dla bezdomnych... Aha i jeszcze nas nie deportowali :-D
          • mamurzyca Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 10:23
            A mozna na jakis email napisac, bo znam osobe ktora odniosla sukces tutaj. No i bynajmniej nie o sobie pisze. Ale moze jak bezposrednio do tej osoby sie udasz z pytaniem to dostaniesz pozytywna odpowiedz.
            • annawereda30 Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 10:27
              proszę o maila: annawereda@gmail.com
    • glasscraft Re: szukamy bohaterów - program tv 19.03.14, 23:17
      Daj sobie spokoj, przeciez widzac ze kobita ma problem rodem z psychiatryka, wspolczuc nalezy a nie jezdzic po niej jak po zwyklej klamliwej suce. Wstydz sie, przeciez niedorobiona troche, czego sie spodziewasz?!?!
    • aniaheasley Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 11:18
      Wiele tu juz bylo podobnych prosb, oj bardzo wiele.
      Zeby sie zaprezentowac chociaz na wpol profesjonalnie wypadaloby podac nazwe producenta, swoje dane personalne, imie i nazwisko, stanowisko czy rola w tej instytucji, telefon, oraz informacje dla kogo ta produkcja, ITV3, BBC4, a moze TVN Kielce?
      • plain-vanilla Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 11:28
        Zgadzam sie i zadalam pytanie, czy to jest produkcja dla Besta Film. Prawdopodobnie zostanie pokazana w Polsacie albo TVN. Na pewno znajda chetnych, ktorzy beda chcieli "swoj sukces" zaprezentowac dla rodziny i znajomych w Polsce.
        • karolajna83g Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 16:01
          Czyli, niejako, bedzie to rowniez zaproszenie na Wyspy, bo skoro Mankowi sie udalo, to mnie, Mariolce tez sie uda.
          • plain-vanilla Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 16:53
            I dzieku temu bedzie niemaly ruch na forum osob pytajacych, jak szybko benefity dostana i jaka kwote, gdzie mieszkania socjalne rozdaja itp. itd.
            • bisiek10 Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 17:14
              Nie ma co sie martwic :) LWP bedzie uskuteczniac role cioci dobra rada :) Odstraszy wszystkich na amen :)
              • robak.rawback Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 17:29

a ja podaje swoj - robak@gmail.com - szukam mlodych seksownych panow do zdjec rozbieranych dla znanego pisma kobiecego marie claire
              • londynwarszawaparyz Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 17:55

> Nie ma co sie martwic :) LWP bedzie uskuteczniac role cioci dobra rada :) Odst
                > raszy wszystkich na amen :)

Ze tez jeszcze ci sie nie znudzilo, w kazdym watku o mnie piszesz lub do mnie, masz jakas obsesje? Ja nie musze odstraszac, plain vanilla zrobi to rownie skutecznie. Juz zalozyla z gory jakie watki beda i o co rodacy beda pytac. Bede sie z boku przygladala jak same jedziecie nowych emigrantow- he he juz nie bedzie na mnie, same swietnie to potraficie i niejednokrotnie udowodnilyscie :)
                • plain-vanilla Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 18:31
                  Akurat kula w plot twoj komentarz, bo ja nigdy po emigrantach "nie jechalam". Ty za to masz na tym poletku spore osiagniecia. Jesli sie myle, to wyciagnij jakis moj komentarz objezdzajacych ludzi, ktorzy pytali gdzie i jak latwo mozna sie urzadzic na zasilkach w UK. W tobie jest tyle jadu, ze wystarczy za cale forum, choc oczywiscie sa tez i jednostki prawie dorownujace twoim umiejetnosciom.
                  A moj komentarz byl zartobliwy, czego mniema nie pojelas. Ja sie nie bawie w obrzucanie ludzi blotem, ignoruje, bo jak wiadomo: Don’t argue with idiots because they will drag you down to their level and then beat you with experience. Dla mnie LWP jestes kwintesencja tego powiedzenia. Szczerze, mnie bawisz.
                • bisiek10 Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 18:47
                  No masz racje :) W kazdym watku o tobie pisze ;) Nawet w tym o oleju rzepakowym :0 Poprostu Cie ubostwiam :P
                  • robak.rawback Re: szukamy bohaterów - program tv 20.03.14, 19:50
                    macie zaciecie - we wszystkich watkach dokladnie o tym samym heheh
    • beibichek Re: szukamy bohaterów - program tv 22.03.14, 08:37
      A ile placicie za te przyjemnosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka