Dodaj do ulubionych

wizz air baggage fee

31.03.14, 18:00
Lece z synem do Polski I pytanie bo dawno nie latalam: czy jesli zamowilam tylko bagaz dla mnie do do ilu kg on jest? Czy w cenie biletu sa jakies darmowy bagaz tak jak bylo kiedys? Nie moge sie doczytac bo pisze o oplatach do Ukrainy ... Jak to jest teraz prosze mnie oswiecic jak ktos lecial niedawno.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: wizz air baggage fee 31.03.14, 18:14
      wizzair.com/en-GB/useful_information/baggage
      Jesli dziecko ma powyzej 2 lat to darmowe2 sztuki bagazu podrecznego-malutka torba, ktora wejdzie pod siedzenie. Do luku nad glowami wchodza platne torby podreczne. Reszte info w linku.
      • t.edyta Re: wizz air baggage fee 31.03.14, 18:22
        Wlasnie nie rozumiem...Up to 6 pieces of checked-in baggage not exceeding 32 kilograms each.

Czy to znaczy ze ten kupiony zaplacony bagaz jest do 32 kg? To mozna 6 takich bagazy kak sie oplaci? Czy ja jestem juz taka stara I glupia;)))))
        • plain-vanilla Re: wizz air baggage fee 31.03.14, 18:45
          Mozesz miec maksimum 6 toreb. Lacznie nie moga wazyc wiecej niz 32 kg. Za KAZDA TORBE placisz, wiec w sumie oplaca sie miec jeden bardzo ciezki bagaz.
          • plain-vanilla Re: wizz air baggage fee 31.03.14, 18:49
            Przepraszam, porawka. Mozesz miec ze soba 6 walizek, kazda po 32 kg maksimum. Za kazda oczywiscie placisz.
    • ingaki Re: wizz air baggage fee 31.03.14, 19:00
      Ja leciałam 10 mc temu I byl podreczny za darmo malutki wielkości plecaka I duzy do wykupienia do 30 kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka