Dodaj do ulubionych

sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc

10.04.14, 23:42
co byscie zrobily jakbyscie mialy sliska wanne - nie ma opcji zeby wymienic na inna - jest to zwykla biala wanna - u kogos w prywatnym domu, wiec ta osoba moglaby sobie ta wanne pokryc jakas warstwa jakiegos srodka/farby ktora by zredukowala sliskosc. - slyszalyscie o czyms takim?
Obserwuj wątek
    • tisz Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 10.04.14, 23:55
      Jest taki produkt o nazwie "Johnny Grip" antyposlizgowy na podlogi i takze wanny.
      www.slipperytile.com/
    • ingaki Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 10.04.14, 23:56
      Hej, farby nie znam ale takie naklejki mozna nakleic I sie sprawdzaja, nie czarnieja tak jak te maty antyposlizgowe
      www.ebay.co.uk/itm/Tenura-Anti-Slip-Bath-and-Shower-Stickers-MSVM995M-VAT-EXEMPT-/151204743642?pt=UK_Health_Beauty_Mobility_Disability_Medical_ET&hash=item23348149da
      • tisz Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 11.04.14, 00:00
        Jeszcze kilka innych, dostepnych na ebayu np.
        www.ebay.co.uk/itm/Safe-Grip-Non-Slip-Tile-and-Surface-Treatment-for-Slippery-Floors-/281298921965?pt=UK_Flooring&var=&hash=item417eb8e9ed
        szukaj ogolnie 'anti-slip bathtub coating'
        • londynwarszawaparyz Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 11.04.14, 23:25
          jak zawsze - kapusta kiszona :P
          zartowalam :) ten srodek podany w linku powinien pomoc. ewentualnie mata do wanny.
          • robak.rawback Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 12.04.14, 00:45
            yeah kapusta kiszona na kazde zmartwienie

mat ani podkladek nie chce bo sie brzydze wiec jedyna opcja to cos do pomalowania.
            w sumie nie moje mieszkanie ale czasami tam bywam wiec chce uniknac kontuzji.
            czy ten rubber johnny ma jakis odpowiednik w polsce?
      • robak.rawback Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 12.04.14, 00:47
        a na ile ci te naklejki starczaja powiedzmy jakby obkleic dno wanny?
        • ingaki Re: sliska wanna - jak zmniejszyc sliskosc 12.04.14, 01:52
          Ja ich nie mam ale moja siostra miała nie dokładnie takie jak z linka ale miala az sie wyprowadzila z mieszkania czyli 2 lata I ciągle byly ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka