Dodaj do ulubionych

jaka hulajnoga dla 4 latki?

08.05.14, 09:52
zblizaja sie urodziny i mysle o hulajnodze, ale nie mini micro bo zaraz wyrosnie a wieksza zwyczajnie wg mnie za droga. Jedna z upatrzonych to taka:

www.ebay.co.uk/itm/Kids-Rocket-Xtreme-Retro-BMX-Push-Kick-Scooter-Pro-Stunt-Girls-Boys-Ride-on-/230830336348?pt=UK_Sporting_Goods_Scooters_LE&var=&hash=item35be8f695c
podobaja mi sie kola ale odstrasza mnie troche ze taka duza.

Moze znacie jakies fajne?
Obserwuj wątek
    • t.edyta Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 00:40
      Nie zaluj na wieksza micro. Bedzie sluzyla przez kilka lat, one sie nie psuja. Moj syn ma 3 rok .
      Sa bardzo zwinne I lekkie.
      • cherrie Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 09:53
        Ja tez uwazam, ze warto kupic micro. U nas mini micro super sie sprawdzila. Teraz syn ma 4 lata i za jakis czas napewno kupie wieksza micro. Ba, sama chetnie bym pojezdzila na tej dla doroslych;-)
    • agaciha Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 10:16
      Ja rowniez polecam micro. Droga- fakt. Tylko pamietaj, ze Maxi scooter pozniej sprzedasz za 70 funtow (albo i wiecej jesli kupisz fioletowa). Hulajnogi no name nie sprzedasz. Teraz zaplacisz 30, umeczysz sie bo sa ciezkie. Za ta zaplacisz 100 ale potem za 70 sprzedasz i juz:)
      Kilka kolezanek tez uparlo sie, ze micro nie kupia bo drogie. Kupily jakies w argosie i potem w brode sobie pluly. Kilka z nich i tak pozniej kupilo micro:)
    • asica74 Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 10:50
      zdecydowanie mikro!
      • maleczytaniecouk Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 10:55
        Ja kupiłam micro używaną na ebay, i się okazało, że była jak nówka! Na kółkach nawet nie było widać śladó uzywania.
    • plain-vanilla Micro - jaka? 09.05.14, 11:30
      A czym sie roznia te hulajnogi Micro od siebie? Ja znalazlam Micro Sprite Scooter za £59.95. Tyle to moglabym dac, ale £100 to po prostu za drogo.
      • agaciha Re: Micro - jaka? 09.05.14, 12:07
        plain-vanilla napisała:

> A czym sie roznia te hulajnogi Micro od siebie? Ja znalazlam Micro Sprite Scoot
        > er za £59.95. Tyle to moglabym dac, ale £100 to po prostu za drogo.

Maluchy najczesciej jezdza na mini micro:

www.micro-scooters.co.uk/scooters-model-mini-micro-ages-3-5/mini-micro-scooter-t-bar-blue-1.html
        Od 4 lat juz spokojnie moga jezdzic na maxi micro:

www.micro-scooters.co.uk/scooters-model-maxi-micro-ages-6-12.html

Sprite i inne 2 kolowe to raczej dla troche starszych dzieci.
        • plain-vanilla Re: Micro - jaka? 09.05.14, 13:43
          Mam 6-latka na stanie, ktory marzy o hulajnodze, dwukolowej. To chyba Sprite bylby odpowiedni.
          • agaciha Re: Micro - jaka? 09.05.14, 17:57
            plain-vanilla napisała:

> Mam 6-latka na stanie, ktory marzy o hulajnodze, dwukolowej. To chyba Sprite by
            > lby odpowiedni.

Oj tak zdecydowanie. Ja mojemu kupowalam Sprite jak mial 6 lat. Mlodszy smiga na maxi ma 4.5 roku.
    • benignusia Re: jaka hulajnoga dla 4 latki? 09.05.14, 18:16
      mój dostał taka podobna jak z linka,miał 4 lata.teraz ma 6 I uwielbia ją dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka