saphira 20.09.14, 19:28 Niedlugo urodziny cory i pora tez na zmiane hulajnogi. Mamy teraz mini micro i nie wiem na co sie zdecydowac, cena maxi micro troche jednak powala. Czy znacie jakies inne hulajnogi (tansze), ktore sa niezle jakosciowo? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plain-vanilla Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 20.09.14, 20:02 Moze taka? www.amazon.co.uk/Stunted-Kids-XL-Stunt-Scooter/dp/B00G48ZQ06/ref=sr_1_2?s=sports&ie=UTF8&qid=1411236107&sr=1-2 Odpowiedz Link
gosia7813 Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 20.09.14, 21:03 Moim zdaniem kupic jedna a porzadna. Moj syn ma ta maxi od prawie 5 lat i jeszcze na niej pojezdzi, a potem mozna ja odsprzedac. A tak to kupisz zwykla rozwali sie po roku, dwoch. Kupisz nastepna i nastepna i zbytnio nie oszczedzisz. A i inne hulajnogi sa zazwyczaj bardziej wywrotne. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 20.09.14, 21:25 Akurat hulajnogi Stunted maja generalnie dobre opinie i z reguly powinny byc wytrzymale, bo sa typu 'stunt'. Jak ktos ma £80-£120 do wydania na zabawke, to oczywiscie mozna kupic Micro. Biorac jednak pod uwage, jak dzieci szanuja rzeczy, to taka droga hulajnoga tez moze nie wytrzymac lat. Do tego odsprzedaz za 1/4 ceny, wiec wcale nie jakis wielki zwrot z wydanych pieniedzy. Ja kupilam synowi hulajnoge z pompowanymi kolami wlasnie Stunted i synek jest zachwycony. Wyprzedaz byla i zakupilam za £23. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 21.09.14, 07:10 Plain-vanilla, jezdzilas na hulajnodze synka? Mam na nia ochote, ale chcilalabym odprowadzac na niej corke do szkoly, a wracac sama, oczywiscie jadac. Widze, ze ma udzwig do 100 kg, ale jak z wysokoscia raczki? Jak te kola wytrzymaja wielkie babsko? Odpowiedz Link
plain-vanilla zurek 21.09.14, 20:02 Wysokosc kierownicy od ziemi to 92 cm, wysokosc od ziemi do deseczki 12 cm. Ja mam 163 cm i kierownica jest ok. Regulowac nie mozna. Miejsce na stopy ma 38 cm i moim zdaniem to wystarczy, zeby ustawic dwie stopy doroslej osoby pod katem, kiedy sie zjezdza z gorki. Co do jazdy, to na pewno nie trzesia, bo kola sa dosc spore, wiec jedzie sie miekko. Najwiekszy minus, o czym wspomina jedna osoba w opiniach to fakt, ze musisz wiecej sie odpychac, zeby kawalek pojechac. Ma to zwiazek z gruboscia kol, tym ze sa pompowane plus jeszcze waga uzytkownika. Jazda nie jest taka leciutka i szybka po jednym odepchnieciu. Ja tez sie zastanawialam nad kupnem drugiej takiej samej, zeby nadazyc za moimi chlopcami. Zawsze szybciej niz na nogach. Niestety, cena poszla w gore, wiec na razie odpada. Jeszcze kilka osob pisalo, ze nie mogli napompowac kol. Kola byly juz napompowane, tyle ze trzeba bylo dopompowac i nie mialam zadnych problemow, zajelo jakies 30 sekund. Odpowiedz Link
saphira Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 21.09.14, 10:10 Dzieki za podpowiedzi, po namysle doszlismy do wniosku, ze kupimy jednak maxi micro. Okazalo sie, ze moj brat dorzuci nam polowe pieniedzy i bedzie to wspolny prezent. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Hulajnoga po raz kolejny- dla 6-latki 21.09.14, 12:48 ja kupilam dla sory micro sprite na 2 kolkach i jest fajna a tansza od maxi Odpowiedz Link