Dodaj do ulubionych

etsy - paypal payment

23.11.14, 20:20
chce cos kupic z etsy a tam opcja u sprzedawcy jest ze tylko przyjmuje payments przez paypal - ja nigdy nie uzywalam paypal - czy mam sie tego bac? czy zaplacic - wogole nie wiem na jakiej zasadzie to dziala
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 20:21
      sprzedawca jest reliable z tego co widze - ma duzo dobrych reviews - mnie chodzi o sam paypal - nielubie swoich kart nigdzie rejestrowac - wogole nie wiem jaki jest cel tego paypala.
      • cherrie Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 20:33
        Ja czesto korzystam z PP, jest tez bardzo popularny, a zarazem bezpieczny. To system platnosci, a nie jakas tam firma krzak, takze nie masz sie czego bac !
        • plain-vanilla Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 20:37
          Potwierdzam. Ja mam karte kredytowa zarejestrowana. Placem PP za pizze, kiedy zamawiam cos w Asda i wielu innych sklepach. Zalozylam, zeby kupowac na Ebay, ale teraz wiele sklepow ma opcje checkout z paypalem. Moim zdaniem nie masz sie czego obawiac.
    • nottymoni Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 21:06
      PayPal chyba ma opcje płacenia jako "guest". Nie trzeba się wtedy rejestrować.
      • robak.rawback Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 21:21
        no wlasnie nie chcialo mi pozwolic zeby zaplacic bez zakladania konta. musialam troche pokombinowac z paroma roznymi kartami ale w koncu sie udalo.
    • carmelaxxx Re: etsy - paypal payment 23.11.14, 23:12
      ja zdarzylam sie przekonac ze paypal jest bezpiecznym serwisem jak kiedys dokonano jakies bingo platnosci przy uzyciu mojego meila. Konto zostalo zbalokowane do wyjasnienia sprawy, napisalam do nich, pieniadze zwrocono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka