Dodaj do ulubionych

Kwiaty do ogrodu

23.03.15, 14:50
Mam 3 puste duze doniczki i nie wiem jakie kwiaty mozna posadzic na waskim pasie ziemii w doniczkach?Niestety nie moge wykopac dziury w ziemii!
Moje róze przezyly zime ale nie 2 pozostale.Mam bardzo sloneczny ogród ale maly.To nie moze byc nic bardzo duzego.Ja lubie kolorowe kwiaty- fiolki,lilie ale nie znam sie jak one duze rosná i one raczej nie calo-roczne.Ja potrzebuje cos calo-rocznego.
Nie mam niestety rak do kwiatów, ale moze ktos cos doradzi?szkoda mi pustych doniczek.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Kwiaty do ogrodu 23.03.15, 21:27
      Prosze:
      www.finegardening.com/10-plants-year-round-containers
      Dodam od siebie, ze ja w ogole nie mam rak do kwiatow. Wszystkie doniczkowe padly, bo po prostu nie pamietam, ze trzeba regularnie podlewac. Wole juz kwiaty/krzewy w ziemi.
      Rok temu zasadzilam pierwszy w zyciu krzew fioletowego bzu, bo uwielbiam bzy w Polsce. Mam nadzieje, ze cos w niego wyrosnie, jak na razie zyje, jeszcze nie kwitl, bo malutki jest.
      • nata2013 Re: Kwiaty do ogrodu 24.03.15, 14:58
        Plain-vanilia- dzieki za info.
        Ja z kolei podlewam za czesto i nie pamietam kiedy dokladnie podlewalam- czy to bylo 2,3 czy 4 dni temu.Skleroza!kaktusy przezyly w domu i jeden duzy kwiat tylko ze pelno lisci spada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka