14.09.15, 14:19
Jako,ze Wy wiecie wszystko to moze ktos mi poleci sofa bed?
Wiem,ze taki watek byl,ale stary-linik juz nie dzialaja,a do watku za cholere nie dalam rady dolaczyc nowego wpisu.
Kto ma i moze polecic sofa bed-rozkladana do spania, z podlokietnikami, na 3 osoby. Najlepiej z pojemnikiem na posciel.
Obserwuj wątek
    • marninor Re: Sofa bed 14.09.15, 14:31
      Jesli masz mozliwosc sprowadzenia z pl to Gabi model Dortmund bez podlokietnikow z poduszkami super sofa ! Ja spie na narozniku z ikei- ma pojemnik na posciel. Spi sie dobrze tylko nie na srodku szxzerzr mowiac;) trzeba zajac ktoras polowe ;)
    • plain-vanilla Re: Sofa bed 14.09.15, 16:01
      Nie wniose nic nowego w kwestii sofy. Dodam, ze sama sprowadzam z Polski dla syna sofe do pokoju. Firma wysyla do UK. Nie taka, jakiej ty szukasz. Jak wszystko dobrze pojdzie w kwestii transportu i samej sofy, to sie odezwe. Jesli bedziesz zainteresowana nazwa firmy. Poza tym szukalam na stronach polskich firm meblowych w UK i totalna posucha albo byla sofa taka sobie, za transport z Anglii do Szkoji - £120. To ja wole zaplacic za transport z Pl £100 i miec dokladnie taka sofe, ktore spelnia moje wymagania.
      • derka1 Re: Sofa bed 14.09.15, 20:38
        Ja tez szukam sofy ale malej dwojki. Nie przyszlo mi do glowy, zeby sprowadzic ja z Polski ale moze to jest jakas mysl?

Plain-vanilla, podaj prosze wiecej szczegolow.
        • plain-vanilla Re: Sofa bed 15.09.15, 09:59
          Zamowilam sofe 120 cm x 200 cm do pokoju syna. Firma bierze za wysylke £100. Cene za sofe place przy odbiorze w funtach. Nie wplacalam zadnego depozytu. Czas oczekiwania 6-8 tygodni. Na razie czekam. Dodam, ze to jedyna firma meblowa, ktora udalo mi sie znalezc i oferuje wysylke do Pl.
        • plain-vanilla Re: Sofa bed 15.09.15, 10:26
          Daj znac, czy odbierasz poczte gazetowa, to wysle ci linka do strony na maila.
          • yadrall Re: Sofa bed 15.09.15, 22:28
            Mozesz mi puscic linka na gazetowy? Dzieki :)
    • alannda Re: Sofa bed 15.09.15, 13:42
      Mam narozna Kalamos z DFS, ale jest tez wersja zwykla. Spie na niej codziennie i jest bardzo wygodna. Ma i podlokietniki i pojemnik na posciel.

www.dfs.co.uk/kalamos/left-hand-facing-3-seater-storage-chaise-sofabed-sierra-contrast#oUt5gYdD713CmLC7.97

• sylaluk1 Re: Sofa bed 15.09.15, 20:44
      Moze poszukaj w Polsce....jest bardzo duży wybór i ceny korzystniejsze.Ostatnio kupowaliśmy meble w Polsce, wszystko w paczkach jak z Ikei, za transport do Uk zapłaciliśmy 228 funtów a było tego 500 kg ;) Wszystko poszło sprawnie i bez problemów, za meble płaciłam we wtorek a w piątek już miałam je w domu.
    • smag2 Re: Sofa bed 15.09.15, 21:38
      Sprawdz strone www.dakohome.co.uk. Odwiedzilam ich showroom, meble wykonanie solidnie i ceny przystepne. Zamowilismy 2-ke rozkladana w ten sposob: www.dakohome.co.uk/upholstery/sofa/wzor-produktu-8362.html, mielismy podobna w Polsce bylismy bardzo zadowoleni. Dostawa to niestety 4-6 tygodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka