marninor 13.02.16, 15:15 kto byl i doradzi? czy warto wykupic Q bot??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecik Re: legoland windsor qbot 13.02.16, 22:08 Ja bylam. Oczywiscie, ze warto. Lecisz priorytetowo I nie przejmujesz sie kolejkami. Poprzednio bylam w jakims innym parku I myslalam, ze sie potne. Trzy czwarte dnia zajelo nam czekanie na swoja kolejke... Przysieglam sobie, ze nigdy wiecej. Ag Odpowiedz Link
krecik Re: legoland windsor qbot 13.02.16, 22:08 Ja bylam. Oczywiscie, ze warto. Lecisz priorytetowo I nie przejmujesz sie kolejkami. Poprzednio bylam w jakims innym parku I myslalam, ze sie potne. Trzy czwarte dnia zajelo nam czekanie na swoja kolejke... Przysieglam sobie, ze nigdy wiecej. Ag Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 10:38 Teraz pokazuje dwie opcje za ?105 i ?220 /dzien i zastanawialam sie czy to faktycznie sie sprawdza a biorac pod uwage fakt ze wybieram sie z trojka dzieci 13 lat, 9 i rok... to wstrzymalam sie az ktos podpowie. Przy okazji - wszelkie wskazowki, porady - mile widziane. Dziekuje Odpowiedz Link
derka1 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 16:39 W marcu i w kwietniu w dni powszednie jest w miare pusto, wiec kolejki sa raczej krotkie. Gdybys mogla - wybierz sie wtedy. Moze jakis wiosenny Inset w szkole i dzieci mialyby wolny dzien? Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 18:28 Wlasnie wybieramy sie w wakacje w lipcu :/ Odpowiedz Link
krecik Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 19:09 Jesli w szczycie, to qbot obowiazkowo, chyba ze lubisz spedzac czas dreptajac krok za krokiem w tlumie i upale/deszczu. Ja jechalam we wrzesniu i az tak tloczno nie bylo, ale blogoslawilam kazdy funt wydany na to male ustrojstwo. Jesli masz roczniaka na karku, to sie nawet nie zastanawiaj. Nawet z qbotem beda kolejki, ale o wiele krotsze i szybciej sie posuwajace. Co do opcji, to nie pamietam, ktora wzielismy, bo bylismy dwa lata temu. Chyba najwyzsza. Ag Odpowiedz Link
justincase987 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 22:11 W lipcu podczas wakacji szkolnych w UK? My zawsze korzystamy z punktów nectar i Tesco, udało się tym sposobem zaoszczędzić sporo kasy. My byliśmy w zeszłym roku na początku lipca, w srodku tygodnia. upalne pogoda, kolejki bardzo znośne, niektóre atrakcje takie jak łódź podwodna były zupełnie puste.. Warto rozwazyc zwiedzanie od końca, czyli wchodzcie i od razu idziecie na koniec parku- tam kolejki są dużo mniejsze rano bo zanim reszta tam dotrze to będzie popołudnie. Tym samych atrakcje na początku będą mniej oblegane popołudniu kiedy większość będzie na tyłach parku. Odpowiedz Link
justincase987 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 22:13 W Legolandzie byliśmy 3 razy, nigdy nie mieliśmy qboota ale te 3 razy były zawsze w środku tygodnia, zawsze podczas roku szkolnego w UK. Odpowiedz Link
kalpa Re: legoland windsor qbot 15.02.16, 20:12 Coś Ci podpowiem- jako zaprawiona w takich miejscach mama ;) Koszt wejsciówki jest masakrycznie drogi, ale cena całorocznego biletu jest równa 3 wejsciówkom a potem chodzisz kiedy chcesz i masz sporo zniżek na wszystko w tym na fast tracki i wszelkie jedzonko :) Opłaca się, bylismy naprawdę w wielu miejscach bo anual pases dawałym super możliwośći :) Sprawdź ceny :) Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 15.02.16, 21:07 Tak Kalpa! Tylko my mieszkamy w irl pln na polnocy :b to wiesz... Odpowiedz Link
kalpa Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 08:47 Upsi... ;) To jeszcze jest tkz. opcja drugiego dnia- za groszową dopłatą macie wejściówke na kolejny dzień. Z doświadczenia- unikajcie dni typu bank holidays- bo wtedy jest maaaasa ludzi i kolejkowy horrorek. Zaliczyliśmy raz taką majówke- tenkjuverymuch brr. Ale generalnie my lubilismy takie miejsca i czasem dzieci ( już okropnie duże nastolatki) mówia- to były fajne czasy ;) ;)no bo teraz to już nam został Alton Towers, ale na to się z nimi nie pisze, pojada sami ze swoimi dziewczynami w odpowiednim czasie ;) Miłego pobytu w świątyniach radości ;) Odpowiedz Link
szczepka75 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 09:56 zgadzam sie z justincase ,zacznicie od konca .jak przejdziecie przez bramki ,skrecice w lewo ,wszyscy pojada w prawo . i raczej zainwestuj w qbot ,skoro to tak duza wyprawa dla Was ,warto wykorzystac ten dzien w pelni. Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 14:21 Mysle o 3-4 dniach... zastanawiam sie czy chlopcy lat 13 i 9 moga jezdzic sami ? Czy ja musze wsiadac z nimi? Czy moge czekac z rocznym bratem na dole? Ja nie chce na niczym jezdzic ;D Odpowiedz Link
derka1 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 15:16 Ja generalnie nie lubie takich rozrywek ale Legoland jest dla dzieci i przejazdzka lodka, pociagiem, czy inna "lagodna" karuzela na pewno Ci sie spodoba. Bardzo fajna jest lodz podwodna i ogladanie rybek, albo "wyprawa" lodka w podroz przez bajki, czy z samochodziku ogladanie dinozaurow - chlopcom moze srednio bdzie odpowiadac ale Ty sie zrelaksujesz :-). Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 16:50 Hm... mam klaustrofobie na starosc i dlatego obmyslam tez wakacje bez samolotu bo na mysl ze wsiadam do samolotu mi slabo ;) i nie wiem czy sie zrelaksuje w lodzi podwodnej :D ale poczekac moge :D Odpowiedz Link
justincase987 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 22:27 W tym wieku mogą już spokojnie ze wszystkiego sami korzystać. Odpowiedz Link
marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 22:34 To super! Bo ja to z maluchem moge na karuzele najdalej :D Odpowiedz Link
project-365 Re: legoland windsor qbot 20.02.16, 21:20 Jeśli piszesz o Merlin Annual Pass, to qbot nie jest wliczony w cenę biletów. My kupiliśmy najwyższą opcję z priority pass i niestety w Legolandzie okazało się, że na żadne atrakcje nie możemy wejść bez kolejki, tylko do Legolandu przy głównej bramie mieliśmy pierwszeństwo :D Najlepiej chyba, tak jak piszą dziewczyny, pojechać w tygodniu i jeszcze lepiej kiedy trwa rok szkolny. Odpowiedz Link
nata2013 Re: legoland windsor qbot 19.02.16, 12:41 Bylismy w zeszle wakacje i zaluje ze nie wykupilam qbot. Kolejki niemilosierne. Bylismy tylko na 3 atrakcjach na caly dzien. Do tego byla przerwa w dostawie pradu przez ok.1h i trzeba bylo jeszcze dluzej czekac.Dzieci rozczarowane. Nigdy wiecej. Dali nam bilety na jeszcze jedno wejscie ale dalismy znajomym. Odpowiedz Link