Dodaj do ulubionych

legoland windsor qbot

13.02.16, 15:15
kto byl i doradzi? czy warto wykupic Q bot???
Obserwuj wątek
    • krecik Re: legoland windsor qbot 13.02.16, 22:08
      Ja bylam. Oczywiscie, ze warto. Lecisz priorytetowo I nie przejmujesz sie kolejkami. Poprzednio bylam w jakims innym parku I myslalam, ze sie potne. Trzy czwarte dnia zajelo nam czekanie na swoja kolejke... Przysieglam sobie, ze nigdy wiecej.

Ag
    • krecik Re: legoland windsor qbot 13.02.16, 22:08
      Ja bylam. Oczywiscie, ze warto. Lecisz priorytetowo I nie przejmujesz sie kolejkami. Poprzednio bylam w jakims innym parku I myslalam, ze sie potne. Trzy czwarte dnia zajelo nam czekanie na swoja kolejke... Przysieglam sobie, ze nigdy wiecej.

Ag
      • marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 10:38
        Teraz pokazuje dwie opcje za ?105 i ?220 /dzien i zastanawialam sie czy to faktycznie sie sprawdza a biorac pod uwage fakt ze wybieram sie z trojka dzieci 13 lat, 9 i rok... to wstrzymalam sie az ktos podpowie. Przy okazji - wszelkie wskazowki, porady - mile widziane. Dziekuje
        • derka1 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 16:39
          W marcu i w kwietniu w dni powszednie jest w miare pusto, wiec kolejki sa raczej krotkie. Gdybys mogla - wybierz sie wtedy. Moze jakis wiosenny Inset w szkole i dzieci mialyby wolny dzien?
          • marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 18:28
            Wlasnie wybieramy sie w wakacje w lipcu :/
            • krecik Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 19:09
              Jesli w szczycie, to qbot obowiazkowo, chyba ze lubisz spedzac czas dreptajac krok za krokiem w tlumie i upale/deszczu. Ja jechalam we wrzesniu i az tak tloczno nie bylo, ale blogoslawilam kazdy funt wydany na to male ustrojstwo.

Jesli masz roczniaka na karku, to sie nawet nie zastanawiaj. Nawet z qbotem beda kolejki, ale o wiele krotsze i szybciej sie posuwajace.

Co do opcji, to nie pamietam, ktora wzielismy, bo bylismy dwa lata temu. Chyba najwyzsza.

Ag
              • marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 22:06
                Dzieki!
              • justincase987 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 22:11
                W lipcu podczas wakacji szkolnych w UK? My zawsze korzystamy z punktów nectar i Tesco, udało się tym sposobem zaoszczędzić sporo kasy. My byliśmy w zeszłym roku na początku lipca, w srodku tygodnia. upalne pogoda, kolejki bardzo znośne, niektóre atrakcje takie jak łódź podwodna były zupełnie puste.. Warto rozwazyc zwiedzanie od końca, czyli wchodzcie i od razu idziecie na koniec parku- tam kolejki są dużo mniejsze rano bo zanim reszta tam dotrze to będzie popołudnie. Tym samych atrakcje na początku będą mniej oblegane popołudniu kiedy większość będzie na tyłach parku.
                • justincase987 Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 22:13
                  W Legolandzie byliśmy 3 razy, nigdy nie mieliśmy qboota ale te 3 razy były zawsze w środku tygodnia, zawsze podczas roku szkolnego w UK.
                • marninor Re: legoland windsor qbot 14.02.16, 23:08
                  Sprytne! :D
                  • kalpa Re: legoland windsor qbot 15.02.16, 20:12
                    Coś Ci podpowiem- jako zaprawiona w takich miejscach mama ;)
                    Koszt wejsciówki jest masakrycznie drogi, ale cena całorocznego biletu jest równa 3 wejsciówkom a potem chodzisz kiedy chcesz i masz sporo zniżek na wszystko w tym na fast tracki i wszelkie jedzonko :)
                    Opłaca się, bylismy naprawdę w wielu miejscach bo anual pases dawałym super możliwośći :)
                    Sprawdź ceny :)
                    • marninor Re: legoland windsor qbot 15.02.16, 21:07
                      Tak Kalpa! Tylko my mieszkamy w irl pln na polnocy :b to wiesz...
                      • kalpa Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 08:47
                        Upsi... ;)
                        To jeszcze jest tkz. opcja drugiego dnia- za groszową dopłatą macie wejściówke na kolejny dzień.
                        Z doświadczenia- unikajcie dni typu bank holidays- bo wtedy jest maaaasa ludzi i kolejkowy horrorek. Zaliczyliśmy raz taką majówke- tenkjuverymuch brr.
                        Ale generalnie my lubilismy takie miejsca i czasem dzieci ( już okropnie duże nastolatki) mówia- to były fajne czasy ;) ;)no bo teraz to już nam został Alton Towers, ale na to się z nimi nie pisze, pojada sami ze swoimi dziewczynami w odpowiednim czasie ;)
                        Miłego pobytu w świątyniach radości ;)
                        • szczepka75 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 09:56
                          zgadzam sie z justincase ,zacznicie od konca .jak przejdziecie przez bramki ,skrecice w lewo ,wszyscy pojada w prawo .
                          i raczej zainwestuj w qbot ,skoro to tak duza wyprawa dla Was ,warto wykorzystac ten dzien w pelni.
                          • marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 14:21
                            Mysle o 3-4 dniach... zastanawiam sie czy chlopcy lat 13 i 9 moga jezdzic sami ? Czy ja musze wsiadac z nimi? Czy moge czekac z rocznym bratem na dole? Ja nie chce na niczym jezdzic ;D
                            • derka1 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 15:16
                              Ja generalnie nie lubie takich rozrywek ale Legoland jest dla dzieci i przejazdzka lodka, pociagiem, czy inna "lagodna" karuzela na pewno Ci sie spodoba. Bardzo fajna jest lodz podwodna i ogladanie rybek, albo "wyprawa" lodka w podroz przez bajki, czy z samochodziku ogladanie dinozaurow - chlopcom moze srednio bdzie odpowiadac ale Ty sie zrelaksujesz :-).
                              • marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 16:50
                                Hm... mam klaustrofobie na starosc i dlatego obmyslam tez wakacje bez samolotu bo na mysl ze wsiadam do samolotu mi slabo ;) i nie wiem czy sie zrelaksuje w lodzi podwodnej :D ale poczekac moge :D
                                • justincase987 Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 22:27
                                  W tym wieku mogą już spokojnie ze wszystkiego sami korzystać.
                                  • marninor Re: legoland windsor qbot 16.02.16, 22:34
                                    To super! Bo ja to z maluchem moge na karuzele najdalej :D
                    • project-365 Re: legoland windsor qbot 20.02.16, 21:20
                      Jeśli piszesz o Merlin Annual Pass, to qbot nie jest wliczony w cenę biletów. My kupiliśmy najwyższą opcję z priority pass i niestety w Legolandzie okazało się, że na żadne atrakcje nie możemy wejść bez kolejki, tylko do Legolandu przy głównej bramie mieliśmy pierwszeństwo :D Najlepiej chyba, tak jak piszą dziewczyny, pojechać w tygodniu i jeszcze lepiej kiedy trwa rok szkolny.
    • nata2013 Re: legoland windsor qbot 19.02.16, 12:41
      Bylismy w zeszle wakacje i zaluje ze nie wykupilam qbot. Kolejki niemilosierne. Bylismy tylko na 3 atrakcjach na caly dzien. Do tego byla przerwa w dostawie pradu przez ok.1h i trzeba bylo jeszcze dluzej czekac.Dzieci rozczarowane. Nigdy wiecej. Dali nam bilety na jeszcze jedno wejscie ale dalismy znajomym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka