02.09.16, 21:34
Dziewczyny, które mają polska tv - czy mozecie powiedziec jak ja obecnie ogladacie tj jaka firma, pakiet i koszty?Szukam jakiejs w miare taniej opcji (najlepiej aby tez nie wiazac sie dlugim kontraktem) bo nie ogladam duzo ale lubie czasem pewne programy i jakis serial. Dotychczas (do czerwca) korzystalam z weeb.tv bo nie moglam w poprz.miejscu zamieszkania zamontowac anteny sat. Chwaliłam sobie długo ale ost weeb.tv podrozala, zmienil sie sposob płatnosci i bardzo sie popsula...pomimo oplaconej opcji premium wiele kanałow dosc czesto nie dzialalo
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Polska tv 02.09.16, 22:36
      nc+ Nie pamietam jaki pakiet ale chyba familijny czy jakos mu bylo. Bajki dla dzieciora po polski sa a ma sie uczyc polskiego. HBO mi nie jest potrzebne bo mam tez Virgin TV ( UK )
    • marninor Re: Polska tv 03.09.16, 12:33
      nc+ jest drozsze niz cyfrowy polsat. kontrakty to 18/24 mies. polsat za pakiet rodzinny bez hbo to 39,99 zl - jakos- musisz popatrzec poprostu ale od razu mowie ze nc+ jest drozsze i np u mnie gorzej odbieralo , wciaz jak wieje i leje to jest brak sygnalu z satelity choc po 2 latach nc zmienilam na polsat teraz dwa lata mijaja i bede przedluzala polsat.
      • princesswhitewolf Re: Polska tv 04.09.16, 00:23
        jak leje to i polsat i nc+ nie odbiera bo to kwestia fizyki i samego talerza a nie ktora ze stacji.

Roznice sa groszowe naprawde...
        • marninor Re: Polska tv 04.09.16, 09:39
          groszowe ale ziarnko do ziarnka .... wiec po co przeplacac nc+ ¿ tym bardziej ze mimo wszystko wydaje mi sie ze z nc na polsat jak ktos przejdzie to juz nie wraca...
    • karolajna83g Re: Polska tv 03.09.16, 23:18
      NC+ pakiet podstawowy chociaz ostatnio zastanawiam sie czy nie zmienic na jakis wiekszy z serialami familijnymi. Place chyba 44,90zl/mc. Czesto jak tylko zawiejeto programy HD sie urywaja a ostatnio to nawet TVP2 (nie HD) pokazuje mi informacjezebym zadzwonila na inforlinie i odblokowala, wiec dziwne rzeczy sie dzieja......Jedni znajomi maja tez NC+ a reszta ma Polsat. Wszyscy sobie chwala.
      • under.fire Re: Polska tv 04.09.16, 19:56
        Dzieki. A czy kupowałyście w Polsce czy w uk od polaków którzy montują anteny bo swego czasu kojarze ze sprzedawali?
        • marninor Re: Polska tv 04.09.16, 21:24
          ja mam umowe na tesciowa w pl a montaz to kazdy miejscowy majster ustawi bo to satelite hot bird musi znalezc a nie astra jak do sky. jesli masz antene to nie musisz jej znieniac tylko ustawienie. te sprzedawane w uk - nie wiem jak dzialaja ale teoretycznie tzn w umowie jest zapis ze tylko na terenie pl ...
        • karolajna83g Re: Polska tv 04.09.16, 23:12
          Od Polakow, ale niestety, bo jak mi cos nie dzialalo, to sie wykrecali i nie chcieli przyjechac, mowili, ze nie maja tak dlugiej drabiny ( a na zalozenie to mieli...?), ze nie sa w poblizu.
          Za drugim razem to z pewnością kupiłabym w PL i poprosila pana, zeby wszystko ustawil nie prosząc tamtej firmy.
          • bisiek10 Re: Polska tv 05.09.16, 00:45
            Kupowalam w PL.Tutaj zadzwonilam do pana zajmujacego sie ustawianiem anten.Przyjechal z antena,zamontowal,ustawil i wszystko gra :)
    • 21mada Re: Polska tv 04.09.16, 19:56
      Pakiet podstawowy w NC+ kosztuje 21zł, a w Polsacie 20zł. Z tym, że z kanałów dla dzieci w NC+ jest MiniMini i TVP ABC (moim zdaniem wartościowe kanały), a w Polsacie tego nie ma (jest JimJam i inne 'głupawe').
      Do niedawna była opcja telewizji na kartę, ale ją wygaszają, więc niestety trzeba wykupić abonament.
      • marninor Re: Polska tv 04.09.16, 21:31
        znam i minimini i jimjam - "wartosciowe" to pojecie wzgledne bo osobiscie oba uwazam za nic nic nie warte i wole zeby dzieci ogladaly, nat geo wild itp popularno-naukowe/przyrodnicze itd. pakiet premimum nc 125zl bodajze a polsat 89,99 zl... nc plus nie lubie bo w trakcie umowy cyfra polaczyla sie z n+, podniesli ceny i byly cyrki z rozwiazaniem umowy oraz rachunkami-nadplate zwracali ponad pol roku i nikt nie wiedzial o co chodzi.
    • halwaya Re: Polska tv 04.09.16, 23:32
      Warto popytać na lokalnych grupach polonijnych - w mojej miejscowości jest pewien magik, który przy użyciu dekodera i sygnału z internetu ustawia wszystkie możliwe polskie kanały + VOD (za które nie trzeba dodatkowo płacić).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka