topola2005 21.11.17, 12:00 w sprawie pierniczków :) - sprzedajesz on-line ? Jakiś link mogłabyś wrzucić proszę .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrie Re: do Cherrie... 21.11.17, 20:40 Ach...nie wiem co napisac;-( Prawda jest taka, ze nie mam czasu na sklep on-line. Masz jakis konkretny wyrob na mysli? Odpowiedz Link
topola2005 Re: do Cherrie... 21.11.17, 23:25 Twoje piekne pierniczki, cudnie dekorowane ... chętnie bym coś kupiła na małe prezenty ... ja upiec dla siebie to i upiekę ale dekorowanie .... lepiej by nikt tego nie oglądał ;) - jestem kompletne beztalencie Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 22.11.17, 09:20 Ok, wrzuce cos na FB za kilka dni (na poczatku grudnia) z cenami, to co dostepne od reki. Jak bedziesz cos chciala to Ci wysle, a Ty mi zaplacisz PayPalem, jesli to ok. Odpowiedz Link
szczepka75 Re: do Cherrie... 22.11.17, 10:04 Cherrie ja tez chce!!!! Udało Ci sie doleciec do Pl??? I przyjmij moje kondolecje :-( Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 22.11.17, 22:26 Dziekuje! Tak udalo sie!!! Nerwy byly straszne, bo naprawde zalezalo mi na tej "wizycie", jak nigdy przedtem. W Dublinie nie zauwazyli, w PL juz tak, ale...wpuscic mnie musieli! Wykonczona po tej podrozy bylam nieslychanie. W pl spedzilam tylko 36 godz, a w niecale 3 dni bylam w Belfascie, Dublinie, Poznaniu i Londynie.brrr Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 23.11.17, 15:48 Taa, juz za stara jestem na takie ogladanie! Odpowiedz Link
topola2005 Re: do Cherrie... 26.11.17, 12:59 Jasne że ok :) - czekam zatem cierpliwie :) Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 27.11.17, 18:19 Gotowe! Na mojej FB stronie wczorajsze wyroby. Kto pierwszy ten lepszy:-) Na ewentualne personalizowane kartki trzeba bedzie troszke poczekac. Dla przykladu wrzucilam fotke piernikowej kartki wykonanej dla forumowej kolezanki:-) Szczerze polecam kartki i misie w pudelku, wg mnie najladniejsze;-) Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 27.11.17, 22:31 Sorrki, ale chba nie moge podac, bo to nieregulaminowe:-) Mozesz napisac na priva, to podam link do FB Odpowiedz Link
topola2005 Re: do Cherrie... 04.12.17, 00:20 Cherrie - ja to chyba jakaś niemota jestem kompletna ... nie wiem jak wysłać priva do Ciebie ... konta na fb też nie znam ... no masakra - litości plissss możesz do mnie wysłać wiadomość z linkiem ??? proszę ... Odpowiedz Link
aniaheasley Re: do Cherrie... 04.12.17, 08:31 Cherrie, no cos Ty, jakie nieregulaminowe? To tutaj sporo nas nieregulaminowych buszuje w takim razie. Wklejaj dane strony w sygnaturke, ale to juz :) Tez jestem ciekawa bardzo! I na pewno wiele innych nas tez. Odpowiedz Link
aniaheasley Re: do Cherrie... 04.12.17, 08:37 Cherrie, jeszcze raz pisze. Przekopalam caly poprzedni watek pierniczkowy. Podalas tam w ktoryms momencie link do strony FB, Artisan cos tam, FB mi mowi ze ta strona nie istnieje. Podaj prosze asap nowe namiary na strone FB! Odpowiedz Link
szczepka75 Re: do Cherrie... 04.12.17, 10:19 To ja podam Moje pierniczkowe kartki juz sa zrobione Cudne www.facebook.com/BiscuitsBoutiqueUK/ Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: do Cherrie... 04.12.17, 11:15 cherrie wiec upieklam wczoraj pierniczki ( na wlasnodomowe potrzeby) ale sa brzydko ozdobione bo talentu nie mam. Na prezenty sie nie nadaja. Piecz kobieto, piecz. Ludzie kupia bo to sztuka toto zdobic. Odpowiedz Link
cherrie Re: do Cherrie... 04.12.17, 22:07 Ach, nie zagladalam tutaj ostatnio. Tak, pieke, czyt. "piernicze" dzien w dzien, potem lukruje, pakuje...i tak w kolko! Przyznaje, ze w tym roku najwiecej piernikow upieklam, chyba ze 40kg juz bedzie. Uff, przynajmniej przy tych ilosciach zawsze cos tam w technice poprawiam. Ale niestety latwy to interes nie jest, zdecydowanie czasochlonny. Chyba w przyszlosci tylko "cookie cards" robic bede, bo za jak za szeroki asortyment to nie ogarniam wszystkiego. Nie mniej dziekuje Forumkom za zamowienia i za "ozywienie" na FB profilu:-) Odpowiedz Link