Dodaj do ulubionych

Buty do pracy

08.05.18, 14:47
Jakie buty nosicie do pracy? Dress code typowy dla biura w którym jest kontakt z klientem, nie jest bardzo restrykcyjny ale chce wyglądać profesjonalnie.
Podpowiedzcie proszę co nosicie do sukienki, spódnicy, spodni? Nie dam rady chodzic na wysokich obcasach:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yumemi Re: Buty do pracy 08.05.18, 22:20
      A czemu mialabys chodzic na wysokich obcasach :)) Ja mam albo plaskie, albo malutki mini obcas.
      Do pracy biegam wiec w sportowych butach, pod biurkiem w pracy mam dwie,trzy pary butow biurowych i tyle. Zwykle buty typowe do spodnic czy spodni, zawsze mam tez podreczny zakiet w biurze.
    • zurekgirl Re: Buty do pracy 08.05.18, 22:40
      Mialam trzy pary butow do pracy, zakladalam w zaleznosci od okazji i dolu (spodnie waskie, szerokie, spodnica). Mokasyny, baleriny, jakies w miare niskie z czubkiem. Lakierowana skora wygladala lepiej z moim typem uniformu, nadawala elegancji, wiec takie staralam sie kupowac. Kupowalam glownie w Clarksie, bo w miare wygodnie i przetrwaja pare lat.
    • illegal.alien Re: Buty do pracy 08.05.18, 23:00
      Ja chodzę w Camperach, Ecco, jakieś mniej znane marki, które przywozi mi tata z U.S. (nosze rozmiar 43, w niektóre 42 się wbije, ale z bólem, w U.S. w tym rozmiarze jest większy wybór :)). Obcasy mam z Next, ale chodzę w nich rzadko.
      Moje ulubione buty to Iguaneye, ale w zależności od szefa mogą nie przejść, bo są dość specyficzne z wyglądu - dla mnie na upał jednak w sam raz :) ale ja lubię dziwaczne buty ;)
      • lucasa Re: Buty do pracy 09.05.18, 00:01
        Illegal - gdzie Ty te Iguaneye znalazlas?. Pierwszy raz je widze! Do pracy w nich chodzisz? Wkladka jest z korka a reszta z gumy?
        • illegal.alien Re: Buty do pracy 09.05.18, 07:33
          Tak, bywam w nich w pracy :) (nie mam kontaktu z klientem - przynajmniej na razie ;)).
          Tak, są z gumy, ale właśnie przez ta podeszwę są super przewiewne i stopy się nie pocą :)
          znalazłam tam, gdzie wszystko - w internecie ;) wpadłam na nie przypadkiem
    • lucasa Re: Buty do pracy 08.05.18, 23:55
      Ja do pracy chodze prawie wylacznie na obcasach - ale bardzo lubie. Jezeli ma byc bez to baleriny moga sie sprawdzic - na troche grubszej podeszwie i porzadnej skory i ladnie wykonczone. I tak jak Zurek pisze - nawet zwykle polbuty jak mokasyny ale z lakierowanej skory beda ladnie wygladaly - bardziej elegancko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka