Dodaj do ulubionych

Slime party

27.02.19, 19:37
Na szybko organizuje w domu male przyjecie dla 7/8 latek. Czy ktos ma jakies doswiadczenie ze slime? Samemu robic - jak? Czy kupic gotowe zestawy, zeby dziewczyny pobawily sie?
Beda jeszcze tance, piniata, robienie gofrow.....
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Slime party 27.02.19, 19:46
      Co prawda nie mam zielonego co to jest slime party :-) ale jak nie ma na pinterest (www.pinterest.co.uk) nie ma, to znaczy ze nie istnieje :-D
      • princesswhitewolf Re: Slime party 01.03.19, 23:49
        masz szczescie ze Twoje dzieci w tym nie uczestniczyly. Ja juz widzialam to nie tylko we wlosach ale i uszach dzieciora
    • wiwi1 Re: Slime party 27.02.19, 20:11
      Najlepsze slime party to bedzie jak dziewczyny same beda mieszac skladniki i robic slime. Zaopatrz sie w rozne skladniki, jest duzo przepisow na necie, sa ksiazki, i niech robia, mozecie robic tez edible slime, ja robilam ostatnio, bo corka sobie zazyczyla z marszmallows. Jakies smaczne to nie bylo bardzo, no ale jadalne;)
    • wiwi1 Re: Slime party 27.02.19, 20:12
      marSHmallows
    • boo-boo Re: Slime party 27.02.19, 23:37
      Samemu można zrobić. Pamiętaj tylko, że jak wyszukasz przepis z płynem do soczewek kontaktowych to mus być taki co zawiera kwas borowy - bo są takie co nie zawierają i nie wyjdzie.
      Prościej - kup jakieś gotowe zestawy- w The Entertainer pełno ich jest.
    • mamaafg Re: Slime party 28.02.19, 10:19
      Mozna tez kupic zestawy do robienia slime. Takie polgotowce. Duzo reklam tego teraz jest i czesto spotykam w marketach.
    • lucasa Re: Slime party 28.02.19, 16:26
      Ja o tym nie słyszałam. Dla mniejszych dzieci też się nada? Takich 6-letnich?
      • wiwi1 Re: Slime party 28.02.19, 16:47
        tu chyba wszystko co potrzebne do robienia slime mozesz znalezc, moze nawet jakies tutorials maja na stronie. Oni tez jakies slime workshops czasem organizuja dla dzecie , ale to zazwyczaj w half terms:
        www.hobbycraft.co.uk/advancedsearchresults.aspx?query=slime
      • mamaafg Re: Slime party 01.03.19, 11:06
        Moj 3latek uwielbia slime i dlugo sie tym bawi.
        • mamaafg Re: Slime party 01.03.19, 11:07
          To bylo do lucasa oczywiscie
    • zurekgirl Re: Slime party 28.02.19, 21:08
      Zdecydowanie najlepiej beda sie bawic, jak dasz im duzo skladnikow, duzo przepisow, duzo kolorow barwnika spozywczego, jakis brokat czy inne ustrojstwo do wmieszania. I duzo misek!
      • panixx Re: Slime party 02.03.19, 21:22
        Juz po; lekka zmiana tematu przyjecia, byly gry i zabawy I robienie pizzy ( tylko ciasto przygotowalam, dziewczynki walkowaly, smarowaly sosem i nakladaly skladniki). Nie mialam juz czasu, zeby postudiowac slime w necie i kupic skladniki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka