panixx 27.02.19, 19:37 Na szybko organizuje w domu male przyjecie dla 7/8 latek. Czy ktos ma jakies doswiadczenie ze slime? Samemu robic - jak? Czy kupic gotowe zestawy, zeby dziewczyny pobawily sie? Beda jeszcze tance, piniata, robienie gofrow..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: Slime party 27.02.19, 19:46 Co prawda nie mam zielonego co to jest slime party :-) ale jak nie ma na pinterest (www.pinterest.co.uk) nie ma, to znaczy ze nie istnieje :-D Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Slime party 01.03.19, 23:49 masz szczescie ze Twoje dzieci w tym nie uczestniczyly. Ja juz widzialam to nie tylko we wlosach ale i uszach dzieciora Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Slime party 27.02.19, 20:11 Najlepsze slime party to bedzie jak dziewczyny same beda mieszac skladniki i robic slime. Zaopatrz sie w rozne skladniki, jest duzo przepisow na necie, sa ksiazki, i niech robia, mozecie robic tez edible slime, ja robilam ostatnio, bo corka sobie zazyczyla z marszmallows. Jakies smaczne to nie bylo bardzo, no ale jadalne;) Odpowiedz Link
boo-boo Re: Slime party 27.02.19, 23:37 Samemu można zrobić. Pamiętaj tylko, że jak wyszukasz przepis z płynem do soczewek kontaktowych to mus być taki co zawiera kwas borowy - bo są takie co nie zawierają i nie wyjdzie. Prościej - kup jakieś gotowe zestawy- w The Entertainer pełno ich jest. Odpowiedz Link
mamaafg Re: Slime party 28.02.19, 10:19 Mozna tez kupic zestawy do robienia slime. Takie polgotowce. Duzo reklam tego teraz jest i czesto spotykam w marketach. Odpowiedz Link
lucasa Re: Slime party 28.02.19, 16:26 Ja o tym nie słyszałam. Dla mniejszych dzieci też się nada? Takich 6-letnich? Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Slime party 28.02.19, 16:47 tu chyba wszystko co potrzebne do robienia slime mozesz znalezc, moze nawet jakies tutorials maja na stronie. Oni tez jakies slime workshops czasem organizuja dla dzecie , ale to zazwyczaj w half terms: www.hobbycraft.co.uk/advancedsearchresults.aspx?query=slime Odpowiedz Link
mamaafg Re: Slime party 01.03.19, 11:06 Moj 3latek uwielbia slime i dlugo sie tym bawi. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Slime party 28.02.19, 21:08 Zdecydowanie najlepiej beda sie bawic, jak dasz im duzo skladnikow, duzo przepisow, duzo kolorow barwnika spozywczego, jakis brokat czy inne ustrojstwo do wmieszania. I duzo misek! Odpowiedz Link
panixx Re: Slime party 02.03.19, 21:22 Juz po; lekka zmiana tematu przyjecia, byly gry i zabawy I robienie pizzy ( tylko ciasto przygotowalam, dziewczynki walkowaly, smarowaly sosem i nakladaly skladniki). Nie mialam juz czasu, zeby postudiowac slime w necie i kupic skladniki. Odpowiedz Link