Dodaj do ulubionych

Sklepy ze zdrowa zywnoscia

03.10.20, 16:15
Moze ktos polecic. stacjonarne albo online? Chodzi m.in o platki zbozowe, zboza ekspandowane, czerwony ryz, kolorowy makaron (szpinakowy, gryczany.. ), produkty veganskie itp.. Znam Holland and Barret i wiem, ze w supermarketach mozna znalezc niektore z tych produktow. Ale moze jest jeszcze jakies miejsce, ktorego nie znam.
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 03.10.20, 16:52
      aldi lub lidl jak obejrzysz makarony/pasta - maja rozne niestandardowe opcje kolorowe,mialam nawet kupic, ale ograniczam sie do low cal konjac noodles, wiec tylko dlatego nie kupilam. wejdz na ocado tam maja rozne fancy prducts, wybierz sobie i potem spojrz na strone prducenta bezposrednio, mozna czesto zamawiac bezposrednio.

holalnd barret unikam bo maja zawsze drozej niz jakbym to samo kupila w zwyklym supermarkecie.
      nie wiem czy produkty wegetarianskie czy veganskie takie znowu super - tez bezglutenowe, np chleb czy muffins, jak spojrzysz na ingredients to czasami wlosy sie jeza na glowie caly alfabet tam wrzucili - E E E - bo jak produkt veganski to wlasciwie nie ma z czego zrobic - jedzenia normalnego tam nie wsadzisz tylko substytuty. jak porownasz z niewegetarianskim/nie veganskim to czesta mniej kalorii i carbohydrates ma normalna zywnosc.

tak samo aldi i lidle maja swoje wlasne nut/fruit bars bardzo smaczne. zupelnie nie ma powodu kopowac np naked za dwa razy wiecej jak podobny mozna w lidlu czy aldi. nawet bympowiedziala ze lepsze smakowo z aldiego.
      • elle-joan Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 03.10.20, 21:00
        Dzieki. No jasne ze to jest dyskusyjne co jest naprawde zdrowe. Akurat potrzebuje kilku produktow, ktore najczesciej bywaja w takich sklepach, tak je okreslilam po prostu.
        • ilonka45 Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 05.10.20, 18:04
          To co Robak napisala, od siebie dodam, ze Tesco tez ma makarony bezglutenowe, gryczane, z maczki groszkowej I grochowej, na polkach z makaronami I naprawde dobry wybor w czesci z zywnoscia bezglutenowa I vegan. Przy TCR stacji jest duzy sklep ze zdrowa zywnoscia, musze sobie nazwe przypomniec… Niedawno 3 daniowy obiad gotowalam vegan :)
          • ilonka45 Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 05.10.20, 18:10
            Planet Organic moze
    • wiwi1 Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 04.10.20, 07:43
      Rzadko robie zakupy w Holland and Barret, ich suszone owoce sa z siarka, jakos mnie to zniecheca, jedzenia tam raczej nie kupuje, jakies orzechy czasem.
      Natomaiast duzy wybor takich prduktow ma Ocado, ja robie tam moje tygodniowe zakupy, maja duzy wybor tego typu zywnosci. Moze zobacz tez Abel and Cole.
      Kiedys jeszcze robilam zakupy w tych sklepach:
      www.buywholefoodsonline.co.uk/
      www.realfoods.co.uk/
      Ale dawno tam nic nie zamawialam, bo w Ocado raczej kupuje wiekszosc rzeczy, ktore potrzebuje.
      Pozdrawiam:)
      • elle-joan Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 04.10.20, 23:11
        Dzieki. No wlasnie lepiej zamawiac wszystko w jednym miejscu albo szuakc stacjonarnie bo za pojedyncze produkty to dosyc drogo wychodzi przesylka.
    • princesswhitewolf Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 05.10.20, 14:35
      healthysupplies.co.uk
    • eutyfrona Re: Sklepy ze zdrowa zywnoscia 05.10.20, 15:21
      www.grapetree.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka