Gość: dzieciak Re: TO JEST OSTRZEZENIE IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:06 ja bede uwazal Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: TO JEST OSTRZEZENIE 11.06.02, 13:07 o, ja też! jak nie wiem co zrobić to zachowuję sie jak Dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: TO JEST OSTRZEZENIE IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:09 bierz ze mnie dalej przyklad - na dobre Ci tylko wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: TO JEST OSTRZEZENIE 11.06.02, 13:10 ok, biorę przykład dalej:) z Dzieciaka oczywiście (ustawiam się za jego plecami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: TO JEST OSTRZEZENIE IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:11 za plecami to byle tchorz potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: TO JEST OSTRZEZENIE IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:14 cykor jestes... tyle mam Ci do powiedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: TO JEST OSTRZEZENIE 11.06.02, 13:15 no to więcej nie mów, bo masz walkmana na uszach i hardcore ci nie służy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: TO JEST OSTRZEZENIE IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:17 hardcore till death mi sluzy jak najbardziej he, he. tylko troche juz sluch stracilem, ale bez tego da sie zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: TO JEST OSTRZEZENIE 11.06.02, 13:16 Czas na piosenke, Placebko Kury "Jesienna deprecha" Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracaja stare lęki I nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszytkie ciemne strony życia Dręczą mnie, ach, kurwa mać Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem, co robić mam Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła Mam już dość leżenia pod kałużą Ratuj mnie jesienny mały Boże Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi... Manufaktura, kurwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś