Dodaj do ulubionych

Ukraina - generator pradu

16.12.22, 19:08
Koleżanka ze studiów jest w okolicy Lwowa razem z rodziną. Na początku wojny uciekli z Odessy i z różnych względów zdecydowali, że zostają we Lwowie. Pierwszy raz od początku wojny poprosili o wsparcie finansowe na zakup generatora prądu. Organizujemy dla nich zbiórkę, jeśli ktoś chciałby się dorzucić, wyślę link.
Chcemy kupić w Polsce i przetransportować na Ukrainę. Jeśli znacie kogoś, kto mógłby przewieźć, bardzo proszę o info.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Obserwuj wątek
    • ilonka45 Re: Ukraina - generator pradu 18.12.22, 22:28
      Magda. Możesz zostawić jakieś namiary? Nie pamietam swojego maila gazetowego niestety...
      • magda.z.bagien Re: Ukraina - generator pradu 18.12.22, 23:12
        Dziękuję za ofertę pomocy. Właśnie dziś udało nam się kupić agregat i jest duża szansa, że dotrze na miejsce przed świętami, transport już mamy.
        Resztę pieniędzy prześlemy bezpośrednio na Ukrainę. Zbiórka potrwa jeszcze do dwóch tygodni.
        Link poniżej.

gofund.me/27778a8e

Bardzo dziękuję za pomoc ❤
        • ilonka45 Re: Ukraina - generator pradu 19.12.22, 19:15
          Nie ma za co, cieszę się, ze tak szybko udało się to załatwić. U mnie w poprzedniej pracy zrobiliśmy zbiórkę pieniędzy i najpotrzebniejszych artykułów, wszystko zawieziono do Polski a stamtąd przez znajomych do Ukrainy. Mam tutaj przyjaciół i znajomych, którzy cały czas pomagają. Przyjaciółka w Polsce przyjęła mojej znajomej stad rodzine, jej siostra matkę z dzieckiem. Syna rodzina w Glasgow oczekuje matki z synem, ich dom został nieco przerobiony na ta okazje 😀 ❤️
        • ilonka45 Re: Ukraina - generator pradu 19.12.22, 19:27
          Jestem nr 26 (na gofund.me) zostawiłam swój e-mail 🙂 Pozdrawiam
          • magda.z.bagien Re: Ukraina - generator pradu 19.12.22, 19:44
            Super! Bardzo dziękuję za pomoc.
            W razie czego, chętnie pomogę jeśli będziesz organizować jakieś zbiórki w przyszłości.
            • ilonka45 Re: Ukraina - generator pradu 19.12.22, 20:08
              Dzięki serdeczne x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka