dorotus76 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 18.07.07, 13:26 To ona ma na dodatek rozdwojenie jaźni?? Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 19.07.07, 20:11 na dodatek? do czego? Odpowiedz Link
eutyfrona Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 19.07.07, 20:16 i która ona? a tak w ogóle, to na tym forum nie ma nikogo o takich nickach Odpowiedz Link
dorotus76 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 14:53 Widać Olimpia wiedziała, ze to do niej ;) Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 15:01 jasne,ze wiedzialam,glupia nie jestem, to moze odpowiedz na pytanie?? Odpowiedz Link
eutyfrona Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 19:25 ja też chcę wiedziec, do czego jestem dodatkiem! Odpowiedz Link
dorotus76 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 20:04 Naprawdę, jakies dziwne jesteście. Wyraźnie piszę, że to nie do Ciebie Eutyfrono. A Olimpia ma rozdwojenie jaźni "na dodatek" do swoich żenująch postów na "Z dala od Polski", którego to forum odechciało mi sie czytac od pewnego czasu na skutek jej postów. A ponieważ nie mam w tej chwili czasu na zajmowanie sie głupotami, kończe ten temat. Odpowiedz Link
eutyfrona Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 20:45 Doroto! Mój ostatni post, podobnie jak wszystkie w tym wątku, był żartem. Prawdę mówiac, nie sądziłam ani przez chwilę, że Twój post może dotyczyc mnie. Ten brak wątpliwości był dosyc przykry, bo nie uważam, że Olimpia zasłużyła na takie traktowanie, ale, cóż, może mam za niskie IQ albo IE, albo jestem z marginesu społecznego i nie mogę tego pojąc. pozdrowienia Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 22.07.07, 22:15 Zenujace sa panie zasiadajace przed komputerem z nastawieniem,ze sa lepsze od kogokolwiek a do takich Cie zaliczam. Ustaw sobie mnie jako nieprzyjaciela,bedziesz mogal wrocic na Z dala... do tych fascynujacych rozmow i poczucia sympatii jakimi darza sie Polki za granica. Co do czasu-jak nie masz to nie zaczynaj rozmowy,ktorej nie mozesz skonczyc bo to zenujace! Odpowiedz Link
pyza_uk Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 18.07.07, 13:49 Chyba jednak nie... Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 18.07.07, 16:57 taaaaaa,jasne...... co bierzesz? Odpowiedz Link
eutyfrona Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 18.07.07, 17:20 oczywiście możesz to udowodnic... Odpowiedz Link
staserka Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 18.07.07, 20:21 a jak na to wpadlas? chcesz sie tym podzielic?? Odpowiedz Link
kocica19805 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 19.07.07, 07:29 dziewczyno i co Ty teraz z tym fantem zrobisz? Pewnie siedzisz i glowkujesz detektywie Odpowiedz Link
jagienkaa Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 19.07.07, 19:06 jak to co! leć do Biedronki! Odpowiedz Link
aula27 Re: olimpia i euryfronta to ta sama osoba!!!BEWAR 19.07.07, 22:41 Ale się usmiałam! To najsmieszniejszy wątek jak kiedykolwiek widzałam, serio. Dzięki, za poprawienie mi humoru. Odpowiedz Link