karolina_zet 21.07.07, 20:44 Czy ktoras w Was ma i korzysta z takiej chusty? Sporo juz na ten temat przeczytalam, glownie na polskich stronach i mysle nad jej zakupem. Jak taka chusta sie tu nazywa i gdzie ich szukac? Dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariazv Re: chusta do noszenia dziecka 21.07.07, 20:51 Sprawdz ebay w dziala Slings/ Papooses Odpowiedz Link
agarem Re: chusta do noszenia dziecka 21.07.07, 21:07 ja mam taka chuste ale kupilam ja w Niemczech. Bardzo ja sobie chwale ale wiecej jej uzywalam przy pierwszym dziecku. Szczegolnie jak byla niespokojna albo chora to w tym sie bardzo uspokajala a ja mialam wolne rece zeby robic cos innego. Ogolnie polecam. Musisz uwazac na ta jaka dlugosc kupujesz, z pewnoscia sa takie tabele zeby odpowiednia wybrac. Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: chusta do noszenia dziecka 21.07.07, 21:57 ja mialam premaxx-u nas rewelacja Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: chusta do noszenia dziecka 21.07.07, 22:49 ja mam chuste domowej roboty - 5,70m materialu o szerokosci okolo 80cm. bardzo wygodna, nosze mlodego od pierwszych dni zycia i tez jest zadowolony Odpowiedz Link
liley11 Chusty Hoppediz - polecam 23.07.07, 12:12 zajrzyj na www.chustomania.pl lub www.hoppediz.de - jest wersja po angielsku. To sa chyba najbardziej polecane i chwalone chusty na forach. Te chusty sprzedaje Kasia - bardzo mila mloda (mlody glos) osoba. Zadzwonilam do niej (www.freecall.com - za darmo) do Niemiec , chuste kupilam na polskim www.allegro.pl , uzgodnilam platnosc przez www.paypal.co.uk . Wysylka z Niemiec do UK jest tansza niz z PL do UK i kosztowala 8 z kawalkiem euro. ..hmm teraz powinnam sciagnac honoraria za wyzej reklamowane www..;))) Odpowiedz Link
poleczka2 Re: chusta do noszenia dziecka 24.07.07, 09:15 Ja kupiłam taką od babki na ebay, super rzecz, ładnie wykonana ale jakoś nie mogłam się do niej przekonać, może z tym dzieckiem będę używać. Odpowiedz Link
joa33 Re: chusta do noszenia dziecka 28.07.07, 13:32 My mamy premaxxa i uzywalismy dosc dlugo, teraz przy drugim tez planuje. Jedyny minus to to ze nosi sie (wszystkie chusty) przewieszone przez 1 ramie, wiec gdy dziecko jest starsze=ciezsze juz nie jest tak lekko i kregoslup moze pobolewac na dluzsze dystanse. Dlatego pozniej radze wygodne nosidelko. Odpowiedz Link
azbestowestringi joa33 28.07.07, 16:10 chusty wiazane mozesz wiazac symetrycznie i nie obciazaja tylko jednego ramienia :) Odpowiedz Link
joa33 Re: joa33 28.07.07, 16:45 No to super, nie wiedzialam. Dzieki! Premaxx niestety nie ma tej funkcji. Odpowiedz Link