desperatka11 29.08.07, 22:14 dziewczyny w ktorym sklepie najtaniej zrobie zakupy jako przyszła mamaTZN.wyprawka dla maluszka i wszystkie potrzebne rzeczy.z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babawawa Re: pytanko 29.08.07, 22:36 ciuszki-asda wozek, etc argos jesli nie zalezy ci na extra hiper nowosci-ebay, lub komis w twoim miescie z takimi rzeczami, a na car boots juz nie raz widzialam ze w naprawde dobrym stanie mozna znalesc rzeczy ladne jakkojec czy krzeselko do karmienia, ale tu musisz uwazac czesciej zdarzaja sie smieci niz perelki Odpowiedz Link
gosiash Re: pytanko 29.08.07, 22:47 A i chyba warto przeglądać prasę lokalną w sekcji Articles for Sales, często z podtytułem Mother and Baby. Mówię chyba, bo sama nie korzystałam, ale jak tak przeglądam, to dużo rzeczy się pojawia w niezłej cenie z opisem 'w b. dobrym stanie', więc pewnie warto sprawdzić. Zwłaszcza jakis wózek, łóżeczko, baby monitor, itd., czyli te droższe rzeczy. Odpowiedz Link
asiek1975 Re: pytanko 29.08.07, 23:12 ciuszki w primarku i asdzie ( sa naprawde dobrej jakosci jak na te ceny) a reszte kupowalam albo w "toys'r'us" lub przez internet. Odpowiedz Link
leyla76 Re: pytanko 29.08.07, 23:22 w marketach ja morison, czy tesco sa tablice z ogloszeniami. ludzie czesto sprzedaja rzeczy po swoich dzieciach, warto sprobowac. u nas w morrisonie zawsze pelnio takich ogloszen, poczawszy od wozkow, łóżeczek, konczac na zabawkach i innych aksesoriach Odpowiedz Link