mak4701 13.11.07, 00:10 Jak w temacie - zna ktos godnego polecenia? Jaki jest koszt? Potrzebuje przewiezc paczke o wadze 8kg z Polski do UK. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_792 Re: Przewóz paczek z PL do UK 13.11.07, 12:25 Właśnie przed chwilą dzwonił mój mąż i powiedział,że znalazł jakąś firme przewozową która dziś miedzy 14 a 17 odbierze paczkę z Wrocławia i przywiezie ją do nas do Anglii.Szczerze mówiąc nie wiem dokładnie jakie są koszty co do kilograma bo męża zapytali tylko co to będzie(stelaż od głebokiego wózka z kółkami + buda + torba + folia)i na tej podstawie powiedzieli ,że koszt to 37 funtów(ale nie wiem ile to w sumie waży).Mają przyjechać w niedzielę albo w poniedziłek.Jak dojadą,dowiozą i zapłacę wtedy bedę wiedziała czy są solidni i jakie maja ceny.Wtedy mogę napisać cos więcej.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
darma13 Re: Przewóz paczek z PL do UK 13.11.07, 13:05 Ja korzystalam z frmy JanuszTrans bodajze. Przewozilam komputer. Paczke zabrali z domu w Polsce, odbior byl kolo Lidla w Luton. Jak corcia zasnie poszukam namiarow. Placilam chyba mniej niz 20GBP, nie pamietam juz dokladnie. Odpowiedz Link
kama2112 Re: Przewóz paczek z PL do UK 17.05.08, 22:12 Profesjonalny ,tani i bezpieczny przewóz przesyłek Anglia-Polska ,Polska-Anglia Od drzwi do drzwi (bez pośredników) osobiście odbieram i dostarczam paczki . Krótkie terminy dostawy i konkurencyjne ceny !!! Bez limitu wagi . nr.tel.07926666552 , 07507465434 lub 516849119 Paczki do 20kg-20f ,powyżej cena do negocjacji Przesyłki dostarczane są w ciągu 1-2 dni od daty wyjazdu Odpowiedz Link
nuit4 Re: Przewóz paczek z PL do UK 13.11.07, 13:30 my bedziemy korzystac z tej firmy: www.interceptorexpress.co.uk/paczki.php?action=readmore&id=1 kolezanka wyprobowala miesiac temu i jest zachwycona paczka do 30 kg kosztuje niecale 20 funtow za kazdy dodatkowy kg chyba 95 pensow odbior z domu w Pl dostarczana pod podany adres w UK Odpowiedz Link
mak4701 Re: Przewóz paczek z PL do UK 13.11.07, 23:30 Dziewczyny wielkie dzieki, darma najbardziej by mi pasowala ta firma o ktorej ty piszesz bo tez mieszkam w Luton wiec byloby ok odebrac ja kolo Lidla. Oni nie dostarczaja prosto do domu? Nuit4 a czy oni dowoza w kazdy rejon aNGLII? nIEWIESZ? Iza jak bylabys tak mila i juz jakby dowiezli ci paczuszke daj znac co i jak i namaiary, ok? Jeszcze raz wielkie dzieki., Odpowiedz Link
nuit4 Re: Przewóz paczek z PL do UK 14.11.07, 14:45 w londynie na pewno do domu a poza to trzeba do nich zadzwonic i zapytac-na maile nie odpowiadaja Odpowiedz Link
darma13 Re: Przewóz paczek z PL do UK 15.11.07, 15:19 Przepraszam, ze dopiero teraz, ale diabel mi ogonem przykryl ich wizytowke i musialam przekopac caly dom :) tel. 07706717058 lub 07891791217 Trans Janusz Wyjezdzaja z Polski w piatki i w soboty sa na miejscu tj w UK. Chyba pod dom nie zawoza. A lece do Gdanska tym razem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mak4701 Re: Przewóz paczek z PL do UK 15.11.07, 16:19 Darma dziekuje ci kochana za telefony i az mnie wyrzuty drecza ze musialas az przekopywac cale mieszkanie zeby mi pomoc:) Dzieki wielkie. Odpowiedz Link
mak4701 Re: Przewóz paczek z PL do UK 15.11.07, 16:23 Darma a jeszcze jedno pytanko - a oni maja jakas strone ineternetowa albo emaila? Odpowiedz Link
darma13 Re: Przewóz paczek z PL do UK 15.11.07, 17:14 No cos Ty, przy okazji swiateczne porzadki zaczelam :D Na tej wizytowce, ktora mam nie ma zadnej strony.Sa jeszcze podane telefony w Polsce, jakby Cie interesowaly - 509 310 102 i 509 310 103 . Korzystalam z nich jeden raz, ale wszystko bylo ok i co najwazniejsze komputer dotarl w calosci :) Odpowiedz Link
mak4701 Re: Przewóz paczek z PL do UK 16.11.07, 00:32 Darma jeszcze raz ci bardzo dziekuje. Pozdrawiam i zycze udanego lotu:) Odpowiedz Link
iza_792 Zawiedziona :((( 22.11.07, 10:23 Witam.Sorry,ze tyle to trwało ale nie mam dobrych wiadomości.Mianowicie dziś mamy czwartek a mojej paczki ani widu ani słychu.Miała być w niedziele ale nie dotarła.Zadzwoniłam do nich w poniedziałek z zapytaniem kiedy sie mam ich spodziewac.Dowiedziałam sie,że wybierali sie do mnie w niedziele ale wczesniej dzwonili ale,że nikogo nie było to nie jechali(bzdura bo cały dzień siedziałam w domu jak kołek i nikt nie dzwonił w sprawie jakiejs paczki).Poinformowali mnie,ze pewnie będą w okolicy w środe późnym wieczorem.Czekałam jak idiotka to północy ale chyba nie mieli po drodze.Nie mam pojecia kiedy przyjada i czy wogóle.Mało tego juz dostałam informacje ,ze są jakieś zniszczenia,że cos się potłukło itd.Narazie wiem tylko o jakimś protokole zniszczenia ale szczegółów dowiem sie jak juz tu dotrą. To chyba nie był najlepszy wybór i następnym razem raczej poszukam innej firmy.Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link
mak4701 Re: Zawiedziona :((( 22.11.07, 22:40 Ojjjj bardzo mi przykro Iza - widzisz nawet jesli sie cos tam stalo to nie powinni ci mowic ze zajada jak beda mieli po drodze tylko zalatwic to tak jak nalezy z dobrem dla ciebie. faktycznie nie jest to firma ktora mozna polecic. Daj znac jaka to firma zeby przestrzec innych. Ja jednak nie skorzystalam z kuriera tylko dziewczyna przeslala mi paczuszke do PL a przywioza mi moi rodzice. Ale mio tego dzieki za wiadomosci dziewczyny. Odpowiedz Link
wielorybek Re: Przewóz paczek z PL do UK 27.11.07, 00:54 ja wysyłam przez www.green-express.co.uk jednak ostatnio trochę narzekam na czas realizacji, ogólnie jednak jest OK. No i jest to serwis od drzwi do drzwi. Odpowiedz Link
abapolska Re: Przewóz paczek z PL do UK 07.02.08, 20:40 Witam. zapraszam na strone ABA- www.abaglasgow.co.ukforum.gazeta.pl/i/16/forum/podglad.gif Podglad Odpowiedz Link