wiewiora2305
26.06.08, 14:23
Jestem po porodzie prawia 9 miesięcy.Przed ciążą ważyłam 65 kg a w dniu porodu 92 kg.Kiedy córka skończyła 3 miesiące ważyłam 80 kg potem przestałam karmić piersią i przeszłam na dietę,na której schudłam 8 kg.Do dnia dzisiejszego zrzuciłam 22 kg jeszcze 5 do wagi sprzed ciąży ale jakieś 10 do prawia prawidłowej wagi.Gdzie problem?! Waga skacze mi od 70 do 72 kg i nie wiem jak ją zbić.Mam już dosyć diet bo gotowanie dla 3 osób z czego każda je coś innego jest koszmarem!!Wiem powiecie że mam ćwiczyć ale przy małym dziecku które domaga się uwagi i zaczyna chodzić nie mam czasem czasu na nic a z drugiej strony po nieprzespanych nocach to nawet nie mam ochoty na ćwiczenia.Chodzę z małą na spacery codziennie chyba że pada,wtedy mam lenia.Już mam dosyć tej swojej wagi swojego ciała które nie dość że jest oszpecone rozstępami bo kremy ujęrniające nie pomogły,piersi mi obwisły to jeszcze te kilogramy!!!Już patrzeć na siebie nie mogę:( Nie wiem co zrobić żeby waga znów zaczęła spadać nie chce do końca życia mieć 72 kg jak nie mam czasu żeby zjeść to 70 kg.Pomóżcie,doradzcie,pocieszcie?!Musiałam się wygadać bo samej mi jakoś źle.Nawet jeśli nie możecie nic poradzić to i tak dzięki że ktoś to przeczytał:)