karolkowa1 05.07.08, 23:43 Witam serdecznie. Czy znacie moze jakies sklepy internetowe z meblami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gobisha Re: Sklepy z meblami. 06.07.08, 14:38 nie moge polecic Ci konkretnej nazwy sklepu, ale ich wiekszosc ma opcje zakupow przez internet, wiec jakikolwiek znajdziesz, to pewnie bedziesz mogla zrobic zakupy przez neta. Odpowiedz Link
karolkowa1 do joaska321 06.07.08, 15:32 Kupowalas moze cos w tym sklepie?Chodzi mi o jakosc sprzedawanych tam rzeczy. Odpowiedz Link
joaska321 Re: do joaska321 06.07.08, 15:50 Mebli nie kupowałam, tylko drobiazgi, kubeczki, talerzyki itp. I jestem bardzo zadowolona. Nie kupowałam przez internet tylko w sklepie w centrum Londynu.Właśnie mają wielką przecenę na Tottenham Court Road. Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: do joaska321 06.07.08, 15:59 Dziekuje za szybka odpowiedz.Ja niestety nie mieszkam w Londynie.Moze znacie jeszcze jakies sklepy? Mi juz sie lista wyczerpala a nie znalazlam tego co potrzebuje. Odpowiedz Link
duende1 Re: do joaska321 06.07.08, 19:01 www.littlewoods.co.uk www.next.co.uk www.homebase.co.uk a czego konkretnie szukasz? bo moze potrzebny ci jakis specjalistyczny sklep z kuchniami albo sypialniami albo jeszcze czyms innym? Odpowiedz Link
karolkowa1 Sklepy z meblami. 06.07.08, 23:21 szukam krzesel do stolu ktory wlasnie kupilam w Littlewoods,niestety krzesla ktore mi sie podobaly juz wyprzedali.Sofy tez szukam,ogolnie wszystko oprocz sypialni. Odpowiedz Link
duende1 Re: Sklepy z meblami. 07.07.08, 09:55 aha. no to krzesla sa jeszcze tu: www.harveysfurniture.co.uk/ i w ikei: www.ikea.co.uk my sofe kupilismy w dfs: www.dfs.co.uk/ z obslugi i sofy jestem zadowolona, tylko czekalismy dlugo (8 tygodni), ale tutaj to chyba norma. Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: Sklepy z meblami. 07.07.08, 23:34 dziekuje za podpowiedzi.Juz sobie upatrzylam fajne mebelki w Homebase.Sofe tez bedziemy kupowac w DFS. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link