joolka4 12.08.08, 12:17 Czy znacie ten sklep (jakieś opinie) ponoć właściciel to taki pan starszej daty w białym garniturze i z muszką:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: Mleczko - delikatesy 12.08.08, 12:29 To reklama? Sklepow pod ta nazwa jest kilka - mini siec. Osobiscie uwazam, ze sa to bardzo srednie sklepy, zeby nie powiedziec slabe. Odpowiedz Link
dorisja Re: Mleczko - delikatesy 12.08.08, 12:46 Ja osobiscie nie korzystałam ale znajoma nie ma o nich najlepszej opini. Odpowiedz Link
joolka4 NIE Reklama 12.08.08, 16:04 Właśnie się chciałam dowiedzieć, bo dla odmiany moja koleżanka zachwala a ja nie wiem, czy warto jechac na drugi koniec Londynu średnie? sklep to sklep mają dobrą ofertę, ceny?? (koleżanka wyjechała do Polski na wakacje i niestety nie mogę dopytać) Odpowiedz Link
kingaolsz Re: NIE Reklama 12.08.08, 17:12 Jesli masz w swojej okolicy w miare rozsadny polski sklep to sobie daruj. Nie maja nic ponad to co ma wiekszosc sklepow, ceny tez przecietne i na przyklad w "oddziale" na South Ealing obsluga baaardzo "polska" ( na zasadzie "znow mi klient tylek zawraca"). Odpowiedz Link
agniesia82 a ja pochwale 13.08.08, 00:16 korzystam z tego na Cranford- wybor towarow duzy i wg mnie nizsze ceny niz w innych poslkich skepach. najczesciej kupujemy tam wedline i chlebek-wszystko maja swieze. jedynie ta obsluga moglaby byc bardziej usmiechnieta. niektorzy maja tam miny jakby pracowali za kare ;p Odpowiedz Link