chestnutflower Re: Maseczki do twarzy 22.10.08, 08:54 Ja mam Weledy rozana i jestem z niej bardzo zadowolona choc teraz, przy dziecku, czasu brak na jej czestsze uzywanie. Odpowiedz Link
velvet35 Re: Maseczki do twarzy 22.10.08, 09:38 Ja uzywam wszystkie, jak leci, bo odkad skonczylam 30 zaczelam dbac o siebie z regularnoscia, bez wzgledu czy mam czas czy nie. Wyglada to tak, ze zawsze wieczorem w srode i w sobote robie sobie peeling twarzy, a potem klade maseczke, ale nie taka gesta, tylko taka jak krem, w ktorej mozna spac. W Polsce kupowalam soreya i Eris, tutaj jak leci z boots, superdrag itp. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Maseczki do twarzy 22.10.08, 11:41 ja lubie z avony ale te z serii planet spa , tylko ze w angielskich katalogach ta seria jest jakas malutka. Odpowiedz Link
lidka.w Re: Maseczki do twarzy 22.10.08, 16:47 polecam maseczke energetyzujacą kolastyny. jest wysmienita. jedna saszetka starcza na dwa razy, kosztuje grosze. ratowala mnie nawet przed slubem. jest to jedyna maseczka, o ktorej moge z czystym sumieniem powiedziec, ze widzialam roznice po jej uzyciu. cera stawala sie swiezsza, gladsza, buzia bardziej wypoczeta i promieniejaca. zawiera d-panthenol, olej morelowy. wlasnie sprawdzilam, ze dokladnie nazywa sie energy mask/regenerujaca. :-) Odpowiedz Link
chestnutflower Re: Maseczki do twarzy 23.10.08, 10:23 Jesli karmisz piersia polecam kosmetyki naturalne, bez calej gamy chemii i innych ulepszaczy. Weleda, Lavera i inne Odpowiedz Link