maleczytaniecouk 12.05.09, 19:26 o ile sie myle to chyba dzisiaj jest pierwszy półfianał czy bedziecie oglądać? ja co roku ogladam a potem cały czas sie denerwuje:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7oz Re: eurowizja 15.05.09, 20:16 A czy wiecie dlaczego nie można było głosować w drugiej częśći eliminacji Eurowizji, tej w której śpiewała Polka? Polskę reprezentowała Lidia Kopania ale niestety nie przeszła eliminacji, choć moim zdaniem piosenka nie była taka zła, może zbyt sentymentalna jak na Eurowizję. www.youtube.com/watch?v=xOVmrNaLDT8&annotation_id=annotation_630196&feature=iv Odpowiedz Link
murasaki33 Re: eurowizja 15.05.09, 20:35 Komentator mowil o jakims skandalu z tym glosowaniem, ale nie wiem o co chodzi, bo lekko podsypialam:)) Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: eurowizja 16.05.09, 07:41 z tego co wiem to jest jaki zupełnie nowy system głosowania. tak żeby nie było to głosowania polityczne i tak polska dostawała dużo głosów od uk więc uk nie głosuje. cos na takiej zasadzie. a dzisiaj wszyscy moga głosować ale 50 wygranej to głosy widzów a 50% to głosy jakiś tam specjalistówe tajemniczych. Co do Lidii Kopania to rzeczywiście fajnie zaspiewała tylko jak dla mnie troche za mało emocji i że tak powiem taka piosenka troche bez "zacięcia" Odpowiedz Link
redona a macie swoich ulubiencow na dzisiejszy final??? 16.05.09, 09:06 moim jest Norway: Alexander Rybak - Fairytale uwazam ze swietna ta piosenka. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: a macie swoich ulubiencow na dzisiejszy fina 16.05.09, 16:30 obejżałam ten teledysk - nie znam tej dziewczyny przyznam ale i głos ma fajny i ładna jest, poza tym ta piosenka wcale nie jest zła, jest własnie taka festiwalowa wiec nie wiem co nie zadziałało. Nie oglądałam eliminacji ale może konkurencja byla na wysokim poziomie? Ja ogladam eurowizje- zawsze ogladałam :) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: eurowizja 16.05.09, 23:19 No i jak tu glosowac? Dla mnie najbardziej przebojowy byl Niemiec - hit na lato:) ale i Armenki urocze, Estonka no i oczywiscie Norweski Rybak:) Kikla tygodni temu mowili o nim w BBC i myslalam, ze to Polak, ach szkoda, ze nie nasz krajan... Odpowiedz Link
piksi.dixi Re: eurowizja 16.05.09, 23:43 wlasnie sobie ogladam na stronie bbc. jak na razie podoba mi sie rybak :) ale najbardziej podobaja mi sie komentarze prowadzacego, hehe... Odpowiedz Link
derka1 Re: eurowizja 16.05.09, 23:58 Ech, wszyscy mowili o Norwegii wiec specjalnie telewizor wlaczylam (chociaz maz mnie zabijal wzrokiem bo eurowizji nie trawi :-)) ale Rybak w ogole mi sie nie podobal. Zachwycona za to bylam Estonia. Jaka szkoda, ze nie wygra :-( Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: eurowizja 17.05.09, 00:23 I'm in love with a fairytale!-Jak dla mnie to strzal w dziesiatke.Duze brawa dla Rybaka :) Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: eurowizja 17.05.09, 00:26 Alexander Rybak urodzil sie w Zwiazku Radzieckim teraz to jest Bialorus :))) Odpowiedz Link