aaggaa1976 23.06.09, 21:09 WITAM CHCEMY ZLOZYC OFERTE KUPNA DOMU W CHAFFORD HUNDRED, GRAYS PORADZCIE CZY WARTO??? MOZE ZNAJDZIE SIE KTOS KTO ZNA JUZ OKOLICE I UDZIELI MI JAKIS PRZYDATNYCH INFORMACJI. Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakostka Re: OFERTA KUPNA DOMU - CHAFFORD HUNDRED GRAYS 24.06.09, 21:48 Hejka! Chafford Hundred to nowa dzielnica z przewaga 4 pietrowych blokow z flatami. Raczej do spokojnych nie zaliczana z powodu bliskosci ogromnego centrum handlowego Lakeside- choc to zalezy w ktorej czesci jest dom- jesli nie przy glownej ruchliwej drodze to fajnie. W Chafford Hundred jest duzy , cudowny Natural Park z jeziorkami, miejscami na piknik etc Jak masz dzieci to super miejsce. W Chafford Hundred jest stacja C2C jesli potrzebujesz dojezdzac do Londynu i sporo autobusow dojezdzajacych do Grays. NIe slyszalam zadnych negatywnych opini od znajomych na temat tej dzielnicy. Mieszkam w Grays. Odpowiedz Link
karinka794 Re: OFERTA KUPNA DOMU - CHAFFORD HUNDRED GRAYS 15.09.09, 12:13 troche po czasie ale chcialam zapytac jak tam z kupnem domu czy sie udało? ja mieszkam w chafford hundred od prawie 2 lat, bardzo fajnemiasteczko i ogolnie wszytsko ok... tylko brakuje tutaj mojej córce rówieśników, nie ma za bardzo dzieciakow, miejsce w ktorym mieszkam to bardziej takie skupisko rodzin pracujacych wracajacych wieczorami do domow...ale ogolnie jest bardzo spokojnie i cicho. Odpowiedz Link