Dodaj do ulubionych

10 na 25 a planowana operacja

16.09.09, 20:06
ktoś bliski idzie pod nóż i ma bardzo małą szansę...
na razie sobie wyrzuciłam 10 na 25, druga linia zmienna - muszę pozbierać
myśli, więc na razie nie jestem w stanie napisać, jak ja to widzę - boję się,
że to 25 to może znaczyć, że ta osoba w ogole nie dożyje tej operacji albo coś
takiego, a linia zmienna to coś w desen pogodzenia się ze śmiercią.
Obserwuj wątek
    • policjawkrainieczarow Re: 10 na 25 a planowana operacja 16.09.09, 20:17
      10 to, jak rozumiem, podjecie ryzyka operacji pomimo zagrozenia (bez niej
      pacjent i tak nei ma szans).
      Ale to 25 to jest takie jakies strasznie na dwoje babka wrozyla...
      • transwizje Re: 10 na 25 a planowana operacja 17.09.09, 13:14
        a propos 10 na 25. Kilka dni temu wylosowałam sobie tę przemianę na początku dnia. Jak się okazało wieczór spędziłam na oglądaniu na you tube filmu o chemtrails. Ciemny człowiek chodzi sobie swoją małą ścieżeczką zadwolony, a tu mu zjawiska naturalne przynoszą chorobę sterowaną odgórnie. Nie wiem tylko na ile treść tej przemiany opowiadała o samym filmie i jego sensie, a na ile o tym, że potem zaczęłam jako ten ciemny człowiek, co nie żnie, ani nie sieje patrzeć na niebo, ale stwierdzić muszę, że tutaj, jak i nigdy nie widziałam żadnego chemitrails w realu i oby tak zostało, naturalnie.
        Pozdro, e.
        • transwizje Re: 10 na 25 a planowana operacja 19.09.09, 18:05
          po namyśle, orzeczenie do 2 linii zmiennej w 25 podstępne jest. Bo jest siew, nie ma żniw, sprawy idą ku zatraceniu, a starania nie przynoszą efektu. w takim stanie dekadenckiego ducha człowiek ima się każdego sposobu, każdej nowej szansy na poprawę albo zysk. Pewnie jednak ta korzyść jest przelotna.
          Pozdro
          ES
          • policjawkrainieczarow Re: 10 na 25 a planowana operacja 21.09.09, 20:19
            no troche tak jest, ze lekarze od razu mowia, zeby nie liczyc na zaden cud, a
            nawet, jesli sie wszystko uda, to tylko mozna dostac pare miesiecy, moze kilka
            lat zycia, wyrok smierci jest tak czy inaczej, moze byc tylko odwleczony, to nie
            jest sytuacja typu kilkuletnie dziecko majace szanse na calkowite wyleczenie i
            stawka jest kilkadziesiat lat zdrowego zycia.
    • jasnygrom Re: 10 na 25 a planowana operacja 23.09.09, 21:42
      :)
      1.
      Ewa pisze:
      (...) stwierdzić muszę, że tutaj, jak i nigdy nie widziałam żadnego chemitrails w realu i oby tak zostało, naturalnie.
      --------
      Nie mam tyle szczęścia, co Ewa, i widzę to paskudztwo dość często. Widok błękitnego, czystego nieba powoli odchodzi w przeszłość. Najgorsze, że prawie każdy zagadnięty traktuje to jako coś naturalnego.

2.
      Policja pisze:
      (...) 25 to jest takie jakies strasznie na dwoje babka wrozyla...
      --------
      Odpowiedź Księgi:
      10.2:
      Stąpanie po prostej, równej drodze. Wytrwałość ciemnego człowieka przynosi pomyślny los.
      25.0:
      Niewinność. Prymarne powodzenie. Sprzyjająca jest wytrwałość. Jeżeli ktoś nie jest, jakim być powinien, ma niepomyślny los i nie jest dlań sprzyjającym, by przedsiębrać cokolwiek.
      --------
      Nie jest dla mnie jasne sformułowanie "ciemny człowiek".
      Poza tym: wytrwałość i prawe postepowanie dają pomyślność i wielkie powodzenie. Inaczej nie warto podejmować się czegokolwiek.

3.
      Policja pisze:
      (...) jesli sie wszystko uda, to tylko mozna dostac pare miesiecy, moze kilka lat zycia, wyrok smierci jest tak czy inaczej, moze byc tylko odwleczony (...)
      --------
      To jest prawie definicja życia (na tym świecie). Każde się musi skończyć. Tylko zwykle nie znamy daty.

bez względu na okoliczności, życzące pokoju Ducha pozdro :) ryx
      • policjawkrainieczarow podczas operacji wylosowane 28 na 16 25.09.09, 14:23
        troche mnie mrozi wzmianka o wyrzekaniu sie swiata w 28...
        ale uschla topola i jej pedy mnie sie jednoznacznie kojarzy z naczyniami
        wiencowymi, ktore odmowily wspolpracy i zrobiono bypass (czyli przeczczepeienie
        naczyn z nog wyzej, zeby umozliwic krazenie).

Druga linia mowi o puszczaniu pedow od korzenia (z powodzeniem), wiec jakby
        sugeruje poprawe.
        Trzecia, zeby nie bylo za wesolo, sugeruje kryzys, mozliwosc zalamania i katastrofy.
        Piata zas o uschlym drzewie wypuszczajacym kwiaty niejako nadaremno. Odczytuje
        to tak, ze operacja, jakkolwiek zakonczona powodzeniem, moze przyniesc jedynie
        krotkotrwala poprawe - no i pytanie, jak krotkotrwala? liczona w godzinach, w
        miesiacach?
        16 jako takie chyba tez mowi o krotkotrwalej radosci.

linie zmienne w 16 sa dosc proste chyba: 2ga pokazuje pacjenta upartego jak
        osla, ktory ta operacje powinien byl zrobic kilka lat temu, w kocu dal sie
        namowic jak juz nei bylo wyjscia.
        Trzecia pokazuje strach, mimo nadziei.
        Piata zas czlowieka chorego, zyjacego niejako sila woli.
        • transwizje Re: podczas operacji wylosowane 28 na 16 25.09.09, 18:50
          nic chyba nie dodam. 16 to przemijające nadmierne nadzieje. Ale zawsze zmieniony staN ŚWIADOMOŚCI MOŻE PRZYNIEŚĆ jakąś ulgę.
          Pozdrawiam, e.
          • policjawkrainieczarow druga operacja 22.10.09, 19:25
            tamta sie udala na tyle, na ile to bylo mizliwe, ale ogolny stan byl tak ciezki,
            ze "tu pomoglo, tam zaszkodzilo". Wiec potrzebny jest szpital i prawdopodobnie
            nastepna operacja. Tym razem 28 na 62 - czyli ten sam heksagram wyjsciowy (z
            uschla topola) i prawie te same linie (druga i piata, ale bez trzeciej).
            Jak rozumiem, nie bedzie tragedii, ale nie nalezy liczyc na wiele, ot,
            prawdopodobnie zabiegi sie udadza, ale pomoga tylko w jakims neiwielkim stopniu...
            • transwizje Re: druga operacja 22.10.09, 20:47
              przy tej 2 przemianie można by użyć lekarskich określeń: "rokowanie ostrożne" i "leczenie zachowawcze".
              Pozdro
              Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka