Dodaj do ulubionych

HEKSAGRAM 19 NA 24

24.10.12, 08:16
Nie wiem czy Państwa to zainteresuje, ale mam spostrzeżenia, musze nimi się podzielić. Wczoraj wieczorem zapytałam Księgę o wynik badania, na które byłam umówiona u innego lekarza i otrzymałam odpowiedź w postaci 19.2/24. Czytałam komentarze na gazecie , oto link : forum.gazeta.pl/forum/w,37798,39973422,39973422,Heksagram_24_i_wizja.html i zaniemówiłam bo heksagramy już dziś się wypełniły-to znaczy tak mi się wydaje.
Komentarze czytałam dziś rano bo wczoraj nie mogłam się połączyć z gazetą.
Zastanawiałam się co może oznaczać ten powrót, może zmianę decyzji , no i ósmy miesiąc... No i dziś rano o 8 zadzwoniła do mnie moja mama z propozycją zmiany miejsca i terminu badań! To niesamowite, mama miała problem z zaśnięciem i analizowała i doszła do wniosku, że lepiej będzie zrobić badania u lekarza, który dobrze zna naszego pieska ,traktuje go wyjątkowo i będzie wiedział najlepiej jak je wykonac aby nie zrobić mu krzywdy, bo mały błąd mógłby spowodować poważne konsekwencjei decyzja o zmianie lekarza i terminu nastąpiła dziś o 8 rano.
Nie wiem czy mam rację, czy dobrze to odczytuję, ale mam wrażenie, że wszystko się wypełniło.
To niesamowite!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka