Dodaj do ulubionych

56.5 na 33

28.08.16, 14:32
Witam Ewo,
mam prośbę - od jakiegoś czasu dosyć często w odpowiedzi na różne pytania ( związane z moim przyszłym losem) wypada ta sekwencja. Dla przykładu - Jak wyglądają dokąd zmierzają moje sprawy zawodowe.
Moje pytanie - Osoba z 56.5 to nie jestem ja, prawda? Trigram górny oznacza sytuację zewnętrzną, ja jestem w trigramie dolnym (góra i on nie ulega zmianie) ... Interpretuję to w ten sposób, że ktoś na wysokim stanowisku (mężczyzna) przyjedzie aby się ze mną spotkać w sprawie pracy (strzela do bażanta. Ptak spada od pierwszej strzały. To na koniec w zimie niesie pochwałę i urząd), albo raczej ktoś, kto nawiąże ze mną kontakt telefoniczny, internetowy, zaproponuje współpracę (trigram ogień / kobieta w średnim wieku, reklama, sieć, ale także spotkanie z władcą zwróconym twarzą na południe - mieszkam na płd Polski /, linia bierna przechodzi w aktywną dając trigram Twórczość, początek). Tylko nie rozumiem 33 po przemianie. Od czego odwrót? Jeśli osoba byłaby przyjezdna można interpretować to jako jej powrót do domu, jeśli kontakt przez net no to nie mam pomysłu. Chyba, że chodzi tu o jakieś jednorazowe zlecenie i koniec tematu, ale słowo urząd daje nadzieję na coś bardziej trwałego...
Suma 25 - niespodzianka...
Jak to widzisz Ewa?

Pozdrawiam
Kózka
Obserwuj wątek
    • kozka1 Re: 56.5 na 33 28.08.16, 14:42
      cd. przyszło mi jeszcze do głowy - analizując 33, w którym mowa jest o jasno określonych stosunkach pracownika i pracodawcy - że być może "urząd" będzie na tyle absorbujący, abym musiała zrezygnować z wszystkich wcześniejszych zleceń... Z tym, że tryb mojej pracy nie zmieni się (góra, praca w domu)...
      Dobrze kombinuję? ;-)
    • transwizje Re: 56.5 na 33 29.08.16, 15:38
      Na jakiej zasadzie nie utożsamiasz się z 5 linią?
      Nie znam twojej sytuacji ogólnej, więc nie rozumiem niuansów i powodów takiego myślenia.
      Że niby nie masz stanowiska? pracy? szefa?
      56 może oznaczać poszukiwania w przestrzeni, na odległość, tak. Trigram Ogień to też ekran i oko. Strzała - środek do celu wiodący, namierzenie go, skontaktowanie się z jakimś szefem. Nie przywiązuj się do płci orzeczeń. Oznaczają one tyle, co aktywność i bierność, przedsiębiorczość i wyczekiwanie. Ty możesz być na każdej pozycji. Dolna jednak jest indywidualna, subiektywna, prywatna, zależna, a górna - dąży do świata, roli społecznej, na zewnątrz.
      ES
      • transwizje Re: 56.5 na 33 29.08.16, 15:44
        33 zaś w tym wypadku, wysłania swej propozycji namierzonemu celowi, otrzymanie odpowiedzi.
        Wspólny heks 25 mówi o stanie kryzysu, w sensie szerszym, , tu może panującego bezrobocia, w którym działa się bez zaplecza, poparcia itp. i na los szczęścia, może pomóc szczęśliwy przypadek, ale także nie można czekać z założonymi rękami.
        Czy odpowiedź będzie pozytywna, czy odmowna - nie wiem. Jestem ciekawa, gdy się ziści.
        Odwrót może być też twoją rezygnacją po początkowym sukcesie.
        Nie wiem.
        Pozdrawiam, ES
        • kozka1 Re: 56.5 na 33 30.08.16, 16:30
          Ewo, dziękuję serdecznie za pomoc. Dam znać sprawy się potoczą.
          ps.
          Nie utożsamiam siebie z linią 5 właśnie z tych przyczyn, które wymieniłaś. Widzę raczej jako rzemieślnika (czasami "głodującego" ;-) szukającego mecenasa :-). Co do przewidywanego rozwoju wypadków (biorąc pod uwagę moje doświadczenia zawodowe), prawdopodobnym jest odwrót po początkowym sukcesie. Zazwyczaj ludzie obiecują bez pokrycia. Heks 25 do tej pory nic korzystnego mi nie wieszczył. Nie mam szczęścia do gier losowych. :-)
          Pozdrawiam serdecznie.
          K.
    • transwizje Re: 56.5 na 33 30.08.16, 19:12
      Jeśli szukasz pracy i kontaktujesz się w tym celu z szefami firm, to działasz - ty, nikt inny - w ramach energii 5 linii. Więc takie utożsamianie się, czy nieutożsamianie się nie ma większego sensu. Oczywiście spotykasz się z osobami uosabiającymi 5 linię, lecz decyzje jakie one podejmują i ty podejmujesz są wtedy na jednym poziomie. ES
      • kozka1 Re: 56.5 na 33 30.08.16, 20:33
        Zapamiętam. Dziękuję :-)
      • kozka1 Re: 56.5 na 33 07.01.17, 17:41
        Weryfikacja 2.
        Rozpisałam się i "zjadło" wiadomość.. Równolegle do historii opisanej w weryfikacji 19.1-7....
        W tym okresie wysłałam swoją aplikację także do firmy, która wg. mojej oceny szuka osoby z takim doświadczeniem zawodowym jak ja. Problem w tym, ze firma ma siedzibę w innym mieście. Tak czy siak, po selekcji wstępnej, wzięłam udział w 2 etapie ( konkurs ). Co będzie dalej? Dam znać.
        Pozdrawiam
        K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka