kozka1
28.08.16, 14:32
Witam Ewo,
mam prośbę - od jakiegoś czasu dosyć często w odpowiedzi na różne pytania ( związane z moim przyszłym losem) wypada ta sekwencja. Dla przykładu - Jak wyglądają dokąd zmierzają moje sprawy zawodowe.
Moje pytanie - Osoba z 56.5 to nie jestem ja, prawda? Trigram górny oznacza sytuację zewnętrzną, ja jestem w trigramie dolnym (góra i on nie ulega zmianie) ... Interpretuję to w ten sposób, że ktoś na wysokim stanowisku (mężczyzna) przyjedzie aby się ze mną spotkać w sprawie pracy (strzela do bażanta. Ptak spada od pierwszej strzały. To na koniec w zimie niesie pochwałę i urząd), albo raczej ktoś, kto nawiąże ze mną kontakt telefoniczny, internetowy, zaproponuje współpracę (trigram ogień / kobieta w średnim wieku, reklama, sieć, ale także spotkanie z władcą zwróconym twarzą na południe - mieszkam na płd Polski /, linia bierna przechodzi w aktywną dając trigram Twórczość, początek). Tylko nie rozumiem 33 po przemianie. Od czego odwrót? Jeśli osoba byłaby przyjezdna można interpretować to jako jej powrót do domu, jeśli kontakt przez net no to nie mam pomysłu. Chyba, że chodzi tu o jakieś jednorazowe zlecenie i koniec tematu, ale słowo urząd daje nadzieję na coś bardziej trwałego...
Suma 25 - niespodzianka...
Jak to widzisz Ewa?
Pozdrawiam
Kózka