gudrun88
26.10.17, 18:47
Dobry wieczór wszystkim, mam pewien dość poważny problem. Nie bardzo mogę pisać o szczegółach, ale postaram się nakreślić sprawę. Chodzi o to, że pewne osoby zawłaszczyły należące do nas rzeczy. Sprawa została zgłoszona na Policję, okazało się jednak, że na Policji zostały przedstawione dokumenty ( faktury ) , które rzekomo stwierdzały, że te rzeczy zostały przez nas im sprzedane. Co jest nieprawdą. Postanowiłam zadać pytanie Wyroczni w jaki sposób w tej sprawie postąpić i jakie działania podjąć. Dostałam odpowiedź 3.4/17. Trochę ta odpowiedz podniosła mnie na duchu, nie wiem czy słusznie. Według mnie, sprawa jest zagmatwana, są trudności, ale linia czwarta wyraźnie mówi, żeby szukać pomocy. Może powinniśmy zgłosić się do kogoś, kto ma dużo większe możliwości i siłę przebicia. Wydaje mi się, że ta linia bardzo pozytywny wydźwięk. Poza tym, zazwyczaj jak zadaje pytanie o jakieś stosunki z kimś wyżej postawionym, to ta linia czwarta, tak jakby została przypisana mojej roli w tym całym zdarzeniu. Zastanawiam się czy heksagram 17 nie oznacza przypadkiem tez wznowionego śledztwa i dojścia do wyjaśnienia sprawy. Linia 4 w h. 17 też mówi o tym, że postępowanie wg własnych zasad daje pozytywne efekty. Proszę o pomoc, czy moja interpretacja jest prawidłowa?