Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomocy- kominiarka

20.10.10, 11:40
    witam wszystkich. chciałabym kupic w prezencie kominiarki na narty dla znajomej rodzinki. niestety nie mam pojęcia jaką firmę wybrac, żeby zakup miał sens. proszę poleccie coś, bo ja na odziezy i sprzęcie narciarskim nie znam się ani troche
    Obserwuj wątek
      • jabolkn Re: pomocy- kominiarka 20.10.10, 11:48
        yulkayulka napisała:

jaką firmę wybrac, żeby zakup miał sens

firma Odlo
        • Gość: yulkayulka Re: pomocy- kominiarka IP: *.elblag.vectranet.pl 20.10.10, 13:15
          dzięki, a ta kominiarka to powinna byc z otworami na usta, czy jednak lepsza taka pelna?
      • freekruszynka Re: pomocy- kominiarka 22.10.10, 13:16
        Najlepiej wybierz taką www.facebook.com/DOBRENARTY#!/photo.php?fbid=165031163512119&set=a.165031046845464.46620.133928763289026 :) Na pewno okaże się bardzo funkcjonalna. A tak no poważnie to bardzo ciężko jest kupić kominiarkę, wiem, bo sanma nieskutecznie szukam odpowiedniej od dłuższego czasu
        • Gość: yulkayulka Re: pomocy- kominiarka IP: *.elblag.vectranet.pl 22.10.10, 17:26
          toteż właśnie dlatego pytam mądrzejszych, żeby dziadostwa nie kupic
          jakbym chciała kupic cokolwiek wlazlabym do pierwszego z brzegu sklepu sportowego i dokonała zakupu
      • Gość: Jurek SOL Re: pomocy- kominiarka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.10, 20:00
        Proponuję przeczytać mój test kominiarki Reusch www.skionline.pl/sprzet/?co=testy&id_txt=2753&sezon=09/10. Spełnia wszelkie cechy dobrej kominiarki.
        • skyddad Re: pomocy- kominiarka 23.10.10, 19:27
          Kupujac kurtke z wyzszej polki pozbywa sie tego problemu,po prostu kurtka ma wszyta na stale kominiarke bardzo wysokiej klasy.Mam na mysli Firme Everest.Kominiarka jest przechowywana w malej kieszonce na karku,wystarczy wsadzic reke i ja wyciagnac i nacisnac na twarza oczywiscie uprzednio zdjawszy chelm.
          Pzdr.Sky.
      • Gość: leon_ze_zawodufki Re: pomocy- kominiarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:21
        a) zobacz na allegro
        b) Decathlon
        c) mniejsze sklepy ze sprzętem: GO Sport, ExiSport, MasterSport, Planet Sport
        d) sklepy tematyczne: Hi Mountain, Planet Outdoor itp

Wszystkie sklepy są czestymi najemcami sklepów w galeriach handlowych
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka