Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narty - Reaktywacja

IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:43
    Pomozcie mi w reaktywacji :)
    Chce kupic narty ale zupelnie nie wiem jakie. Wypadlam na kilka lat z obiegu.
    Jezdzilam bardzo dobrze na zwyklych deskach z rowkiem. Od kilku lat ze
    wzgledu na dziurawy portfel narty ogladam tylko w sklepch. W tym roku nie
    daruje i kupuje....tylko wlasnie jakie??? klopot bedzie tez z butami.
    Czy ktos bedzie tak mily i doradzi. Chodzi mi o dlugosc nart i cala reszta
    szczegolow. Cenowo mysle, ze kolo 1000 deski+wiazania. nie musza byc nowe
    byleby mnie nioooosly i uczynily szczesliwsza niz jestem :)
    z gory dziekuje :)
    gooska
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rubi Re: Narty - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:38
        Rossignol Saphir 150
        • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:01
          Witam i dziekuje ;)
          a czy one nie beda na mnie za krotkie przy wzroscie 170?
          • Gość: Rubi Re: Narty - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:47
            nie- beda super
            • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:57
              ok, dzieki ;)
              • skyddad Re: Narty - Reaktywacja 28.11.04, 12:17
                Nawet krotsze nie zaszkodza,ale nie zapomnij ze maja to byc carvingi dla
                poczatkujacych lub polka wyzej.Bylas jezdzaca szybko wszystko wroci.Pociesz sie
                ze mialem przerwe 30 lat w jezdzeniu.Pzdr.Skyddad.
                • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:58
                  Lubialam bardziej agresywna jazde niz spokojne szusowanie. Nie martwie sie, ze
                  nie bede potrafila jezdzic bo tego sie ie zapomina. boje sie tylko ze carvingi
                  mi nie spasuja bo na takich nie jezdzilam jeszcze. wiem ze sa latwiejsze w
                  prowadzeniu, w skretach ale czy w szybkiej jezdzie tez sie sprawdzaja?
                  mysle, ze podaruje sobie barty dla poczatkujacych i kupie polke wyzej :)
                  lubie miec wyzwania ;)
                  • Gość: ski Re: Narty - Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:20
                    I to jest poztywne myślenie, popieram z całego serca. jak dla mnie nartki z
                    rodziny Sl powiedzmy sl:9m bedą bardzo na miejscu. stablne precyzjne,mogą nie
                    być najlepsze w mega predkościach, ale fun-, body-, race-carving wyjdzie
                    fantastycznie, pamietaj cialo do przodu kolana szeroko nisko wysoko nisko i
                    jazda :P pozdrowienia
                    • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:13
                      juz nie moge sie doczekac :)
                      • Gość: mk Re: Narty - Reaktywacja IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 29.11.04, 11:32
                        według mnie, jesli jeździłaś dobrze ( a masz racje że tego się nie zapomina )
                        narty dla początkujacych będą zbyt miekkie i słabo sie sprawdzą przy agresywnej
                        jeździe
                        • skyddad Re: Narty - Reaktywacja 29.11.04, 13:45
                          Witaj Goska,
                          Lubie Cie za to cos powiedziala ,ze wszystko wroci tak masz racje wroci.Ogladaj
                          programy z reportarzy z mistrzostw swiata w slalomie i zjezdzie to bedziesz
                          odrazu wiedziala co jak sie robi.Zasady masz i to praktycznie wystarczy reszte
                          opanujesz w dwa dni i bedziesz szlifowala.W zwiazku z tym tutaj zalaczam dwie
                          strony i wybierz cos;
                          www.atomic.pl/atomic/kol05/mb5.html
                          lub druga;www.atomicski.com/
                          Zobacz i porownaj wlasciwie jest to samo.Polecalbym cos z seri 9 lub nawet race,
                          te race sa w wersji uzytkowej .
                          Pzdr.Skyddad
                          • Gość: Rubi Re: Narty - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:06
                            pewnie - niedługo nie trzeba bedzie zjezdzac na nartach - beda nas zwozic - tak
                            bedzie najlepiej . kiedys byly dlugie narty , pozniej krótkie wygodniejsze
                            same skrecaja wszystko robia juz za nas. moze wynajac gorala zeby nas zwiozl
                            sankami na dól -bedzie jeszcze wygodniej i bezrobocie sie zmniejszy.To tak jak
                            z plastikami wielki boom a teraz wszyscy wracaja do drewna i slono za to
                            placa/Pozdrówko Rubi
                          • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:34
                            Slyszalam ze jest juz snieg w gorach ;)))))
                            musze sie spieszyc z zakupem :) zanim jednak juz wybiore zglosze sie z
                            konkretnym modelem do Was po porade :)
                            Sky....nastawiam sie, ze opanuje technike w kilka godzin :)
                            pozdr
                          • Gość: gooska Re: Narty - Reaktywacja IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:52
                            czytam sobie teraz opisy nart i wyczytalam ze sa narty ktore swietnie
                            sprawdzaja sie w jezdzie carvingowej jak i zjazdowej. poniewaz na 100 procent
                            bede zjezdzac na tzw "kreche" bo uwielbiam to!! Jakie narty polacza te style by
                            czuc maksimum podniety :)
                            • Gość: Rubi Re: Narty - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:58
                              Wibratorski carving reace
      • Gość: CRX Re: Narty - Reaktywacja IP: *.kghm.pl 15.12.04, 12:13
        leć do Makro i bierz Atomic'i C7 model 2005 z wiazaniami tyrolia SL110abs za
        950zł za tę cenę nie znajdziesz NIC! lepszego
        z resztą atomic jest najlepszy(tak tweirdza testerzy) prawie w kazdej kategorii
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka