Gość: Aleksandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:20 Wote , może dobrze byłoby założyć dodatkową zakładkę do Forum pt. wspomnienia , która zawierałaby fotki z nart ? Na Forum Turystycznym takowa galeria istnieje. Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beabike Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.05, 12:13 Popieram pomysl-fajne by to bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:49 Olu no co jest? dlaczego nie odpowiadasz na moje pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM 22.05.05, 14:06 Oki zapytam władze czy istnieje taka możliwość. Sam mam sporo różnych ciekawych fotek :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:06 WOTE myślę, że każdy z nas chciałby nam coś pokazać, trzymam kciuki, za udane pertraktacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM 31.05.05, 17:55 Jak na razie są połowicznie udane.. od trzech dni czekam na odp na kolejnego maila.. powiadomię o efektach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zellamsee1 Re: PROPOZYCJA DLA OPIEKUNA FORUM 01.06.05, 18:16 Dobry pomysl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: PROPOZYCJA na już 02.06.05, 08:35 Można się posłuzyć na razie forum Zdjecia z podróży - wrzucam fotki i melduję na forum narty link i juz oglądamy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=91 lub forum fotografia - tam 1x dziennie można 3 fotki wrzucić forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=685 pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: PROPOZYCJA na już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:45 ale bzdury- kto to bedzie chciał ogladac to jak ten pomysl ze stowarzyszeniem wspolnych wyjazdow hahaha Aleksandro no wiesz nie spodziewałem sie Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: PROPOZYCJA na już 05.06.05, 18:53 Władze forum stoją na razie na stanowisku aby korzystać z forów foto lub podróże, a tutaj zamieszczać jedynie linki. Nie mniej nie odpuszczam i próbuję dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś