Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.01.06, 16:12
    witam,jestem początkująca narciarką i mam do Was pytanie: co brać na stok
    przy dużym słońcu: gogle,czy specjalne okulary przeciwsłoneczne? Jestem
    ciekawa waszych opinii.
    Obserwuj wątek
      • wrb1 Re: okulary 15.01.06, 18:47
        poczytaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=34661574
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=34470365
        • Gość: aliss Re: okulary IP: *.swidnik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:56
          nienawidze jeździć w goglach. Jeśli tylko pogoda pozwala to staram się unikać.
          Okulary sa ok. Na słońce - przyciemniające, przy zachmurzonym niebie -
          rozjaśniające.
          • wrb1 Re: okulary 16.01.06, 12:16
            z czystym sumieniem polecam x-trem 1106, moja Pani po wielu różnych probach ich
            używa i jest zadowolona, a i cena przystepna
            www.maks.pl/htm/?d=/katalog2006/produkty&grupa=21&prod=8&prod=51
            3maj się
      • pan.sergiey Re: okulary 04.03.18, 17:28
        A jak już jesteśmy przy okularach do uprawiania sportów, to co możecie polecić do biegania i na rower? Mówię tutaj o zwykłych okularach tylko takich, które umożliwiają uprawianie sportu - najlepiej coś takiego jak na stronce okularydlasportowcow.com.pl - a może o tej firmie ktoś coś wie sensownego? Z góry dzięki za info.
      • aga_snow Re: okulary 20.11.18, 17:54
        Jeśli jesteś osobą poczatkującą i nie rozwijasz kosmicznych prędkości to warto zabrać dobrej jakości okulary przeciwsłoneczne. Jeśli jednak będzie słonecznie, ale zimno to warto mieć gogle. Warto kupić sobie gogle z wymiennymi szybkami - jedną na słońce i jedną na pochmurną pogodę. Nie muszą to być drogie gogle, pewnie w decathlonie coś się znajdzie. A potem jak już kupisz sobie google ;) zapraszam na wyjazdy z www.skimaniak.org. Tam możesz wykupić sobie szkolenie i pobyt a i ekipa jest zawsze fajna - wiek raczej 30 plus ;)
      • race444 Re: okulary 26.11.18, 18:28
        Poczatkujacym polecam gogle z jasnymi szklami UV 400. Absolutnie nie polecam dla poczatkujacych gogli z ciemnymi szklami. Oczywiscie zabieramy tez okulary przeciwsloneczne bo kiedy siedzimy na tarasie w restauracji to dobrze miec te okulary przy sobie a przy okazji wyprobowac podczas jazdy na nartach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka