Dodaj do ulubionych

gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 11:48
dostałem ostatnio karte na kwote 100 złotych nazywa sie paysafecard ale nie
moge znaleźć sklepu gdzie moge coś za to kupić..... Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 30.03.10, 15:11
      Paysafecard to karta prepaidowa do płacenia w sieci, czyli placisz
      nią prawie za wszystko w necie np. zakupy internetowe albo za usługi
      telefoniczne ala skype. Ja korzystam z niej do płacenia za gry
      internetowe. Siostra mnie przekonała do takiej formy płacenia, jest
      fanką robienia zakupȯw w necie, więc paysafecard to dla niej dobre
      rozwiązanie. Ja nie wiesz dokładnie, za co i gdzie można nią płacić,
      to sobie zajrzyj na stronke, tam masz wszystko wyszczegȯlnione.
      • Gość: nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.messagelabs.net 07.04.10, 09:55
        czy moja wiadomosc sie wogole ukazala? Zapytalam, czy moge placic ta
        karta podobnie jak place na freecall? Znacie ten program? A jezeli
        tak, to gdzie konkretnie mozna ta paysafecard kupic? Tez przez
        internet?
        • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 08.04.10, 09:03
          Tego programu freecall nie znam, więc nie mogę powiedzieć czy to to
          samo, paysafecard to karta prepaidowa do płacenia w sieci, kupujesz
          ją np. za 50 zl, i pózniej masz tą cała kwotę do wykorzystania na
          swoje płatności w necie, przy czym, jak przy każdej karcie
          prepaidowej nie podajesz żadnych danych, aby zapłacić wpisujesz
          jedynie 16 cyfrowy kod z karty. Jeśli nie wiesz, gdzie ją kupić,
          zajrzyj sobie na strone, tam masz lokalizator punktów sprzedaży w
          twoim pobliżu
      • nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 09.04.10, 16:22
        już zajrzałam, ale co mi z tego, jak ja nie przepadam za grami
        komputerowymi? Wolałabym mieć możliwość płacenia za coś innego tą
        karta paysafecard a na razie nie mogę. No niby ze skypu mogę też
        korzystać, to jest super. Ale powinni zrobić też możliwość płacenia
        za inne rzeczy.
        • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 10.04.10, 08:21
          Pewnie masz racje, sposób płacenia z paysafecard jest na tyle prosty
          i wygodny, że fajnie by było gdyby można było płacić w ten sposób
          też za inne rzeczy
          • nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 19.04.10, 19:56
            no, bo tyle jest ludzi, ktorzy nie mają czasu na chodzenie po
            sklepach i zamawiają w internecie, a płacenie tą kartą jest niby
            bezpieczniejsze...ja bym napewno z niej korzystała, jakbym mogła
            płacić za książki czy ciuchy :-) ale wy faceci raczej wolicie grać,
            co? A propos gry: spojrz sobie na strone paysafecard, oni organizuja
            teraz jakiś konkurs, jak znasz gre Last Chaos, to możesz coś niby
            wygrać!!!
            • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 20.04.10, 10:53
              Nie tylko faceci grają w gry internetowe, znam pare dziewczyn, ktȯre
              się tym też interesują, a o tym konkursie też słyszalem tzn nie do
              końca bo myslalem, ze chodzi o karos online, to jest to samo, czy to
              są dwie odrębne gry?
              • Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 24.04.10, 16:50
                Chyba dwie odrębne gry, ale nie wiem tego na sto prozent, bo nie
                jestem graczem. Poczytaj sobie to najlepiej na stronie paysafecard,
                tam to napewno można wyczytać...ale sądze w sumie, że to nie mogą
                być te same gry, jak sie inaczej nazywają...czy co miałas konkretnie
                na mysli???
                • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 25.04.10, 14:25
                  Nieno bezsensu zadaje takie pytanie, napewno chodzi o dwie odrebne
                  gry. Jak bede miec chwile czasu, to sobie faktycznie zajrze na
                  strone paysafecard, tam napewno znajde wiecej informacji
        • Gość: nom Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.09.15, 17:21
          tak! na przykład w google play lub windows store bo tego tam bardzo brakuje
      • Gość: Gosc Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.cust.tele2.at 29.04.10, 10:22
        Masz mozliwosc przez paysafecard rowniez zakupy za granica. Jesli w polsce w
        wiekszosci za gry mozna placic, morzesz sobie obejrzec strone www.amazone.de,
        tam jest naprawde (prawie ;) ) wszystko, wydaje mi sie ze bedziesz wtedy z
        prezentu zadowolony. A od kogo dostales ta karte? Pozdrawiam serdecznie PS.:
        Kursy walut mozna sobie obliczyc na strone tej karty, calkiem praktyczne.
        • Gość: Gosc Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.cust.tele2.at 29.04.10, 10:23
          sorry, na stronie www.amazon.de, pomylilem sie. Jedno E za duzo wszesniej napisalem.
          • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 30.04.10, 10:34
            Zgadzam się na amazon można kupić prawie wszystko, no może z
            wyjątkiem jedzenia. Ja tam swego czasu zaopatrywałem się w książki.
            I rzeczywiście paysafecard to jedna z form płatności. Więc jak cos
            chce się kupić, i płacić za to prepaidem, to najlepiej tam.
            • Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.10, 19:43
              no nie wiem, czy ktokolwiek by mogł wogole przyjść na taki pomysł,
              żeby kupować jedzenie w internecie?? No chociaż są ludzie, ktorzy
              kupują buty bez przymierzania, co dla mnie jest rzeczą
              niemożliwą...ale zależy od ludzi...
              • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 03.05.10, 08:49
                Do jedzenia też chyba bym się nie przekonał, wole iść do
                najbliższego jarzywniaka i wybrać sobie to, co przynajmniej wygląda
                na wmiare swieże i zdrowe. Ale co do tych ubrań, to w zasadzie czemu
                nie, przecież i tak masz zawsze jakiś określony czas, zeby w razie
                czego mȯc odeslać, przynajmniej na amazon tak jest
                • Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.05.10, 22:10
                  Chyba miałaś na myśli warzywniak, a nie jarzywniak...bo ja takiego
                  słowa nie znam :-) A co do kupowania ubrania online, to prawda, że
                  można oddać przez określony czas, ale szczerze powiedziawszy ide
                  wtedy lepiej od razu do sklepu, bo to jest szybciej, niż jak latam
                  caly czas z tą paczką...dlatego ja najchętniej kupuje online rzeczy,
                  ktorych nie musze zwracać: jak na przykład perfumy, płyty,
                  książki...ale tego jeszcze nie można płacić paysafecard...
                  • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 04.05.10, 09:56
                    Rȯżnie to bywa, niektȯrzy wolą sobie zamowić do domy i na spokojnie
                    przemierzyć niż latać po sklepach i się denerwować w kolejkach. Ja
                    przynajmniej tak mam, wiem, że kobietą sprawia przyjemność
                    buszowanie po sklepach, ale ja wole ten czas poświęcić czemuś
                    innemu. A co perfum, ksiażek to moze doczekamy się czasȯw, że też
                    będzie można za nie płacić z paysafecard, wkoncu ta metoda staje sie
                    coraz popularniejsza
                    • Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.05.10, 20:45
                      no właśnie też mi sie tak wydaje...wprawdzie jest dużo ludzi, ktorzy
                      nie są tą kartą zainteresowani, ale myśle, że tak zawsze jest z
                      rzeczami, ktorych nie znasz i sie dlatego troche boisz...tak samo
                      było napewno z komorką, czy też z iPodem..też sie ludzie bali, ale z
                      czasem sie człowiek do wszystkiego przyzwyczaja, zwłaszcza, jak
                      zobaczy, że ta paysafecard jest bardzo praktyczna...
                      • rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 05.05.10, 09:34
                        Aż takim nowum paysafecard nie jest, przecież to wkońcu zwykła karta
                        prepaidowa, taka sama jakiej się używa do telefonowania, jedyna
                        rȯżnica polega na tym ze paysafecard służy do płacenia w
                        internecie, przypuszczam z czasem będzie coraz więcej chętnych do
                        robienia płatności w ten sposȯb
                        • jan-w SPAM rocky-1 - nowa_nudziara 06.05.10, 18:06
                          Pomijając typowo spamerskie nieudolne teksty, tak "was" temat zainteresował że
                          prowadzicie identyczną "dyskusję" na 3 forach równocześnie?
                          • rocky-1 Re: SPAM rocky-1 - nowa_nudziara 07.05.10, 09:29
                            Rzeczywiście pisanie na trzech wątkach na jeden i ten sam temat może
                            wyglądać na spam, i powinienem był się ograniczyć do jednego, ale
                            zwrȯć uwage, że na każdym wątku jest inny temat,-choc w sumie
                            wszystko sprowadza sie do jednego-, ale pewnie masz ze przesadziłem
                            i wyglada to podejrzanie, w przyszłości, (moge mȯwić tylko za
                            siebie), jeśli bedę sobie chciał pogadać o paysafecard, postaram się
                            ograniczyć do jednego tematu, sory!
                            • Gość: nowa_nudziara Re: SPAM rocky-1 - nowa_nudziara IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.05.10, 18:48
                              ja oczywiście też nie chciałam być podejżana o spam, tylko miałam
                              nadzieje, że wreszcie ktoś coś ciekawego odpowie...zresztą ja tych
                              tematow nie zaczęłam, one już istniały, tylko prowadziłam rozmowę,
                              bo mnie to naprawde zainteresowało i też dlatego że sie chciałam coś
                              nwego dowiedzieć...ale tak naprawde to nie mam potrzeby już o tym
                              gadać...to piszcie o czymś ciekawym, wtedy się chętnie dołącze!!!
        • Gość: Amkasalamka Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.ennet.pl 05.09.16, 23:41
          Czli mozna płacić na amazon pl
    • Gość: Mania Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.jmdi.pl 23.06.14, 21:02
      PAYSAFECARD to taka ściema dla szczeniaków Powazne sklepy tego nie akceptują tak jak tego gufna o nazwie PAyPal
      • Gość: oszukany Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 20:06
        Nie kupujcie tego gów...., strasznie oszukują, nie można wycofać środków, robią ogromne problemy, nie mają biura w Polsce i nic nie można załatwić, obsługa telefoniczna skandaliczna, wymijające odpowiedzi, udają że nie otrzymali maili. Wprost powiedzieli, że nie muszą zwracać niewykorzystanych środków, nie mają takiego obowiązku, to ich dobra wola. Absolutnie nie polecam tej śmiesznej i oszukańczej firmy.
        • Gość: piko Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.14, 17:17
          niestety ja się wpakowałem, zablokowali mi konto, że niby niewłasciwe hasło wprowadziłem, odkręcanie tego to jakiś kabaret, trwa i trwa, wydaje mi sie, że oni ściemniaja aby łyknac kase którą kupiłem, jakość obsługi to normlanie prl, nie polecam absolutnie,
    • Gość: nati Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.dynamic-ra-11.vectranet.pl 12.11.16, 11:19
      Możesz kupić coś na internecie .
    • crushdown Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 29.10.18, 11:39
      mi czasem wpadają kody psc i wymieniam je na zotówki tu zarabiam.com/Temat-wymiana-skrill-paypal-psc-157182?pid=1791273#pid1791273
    • Gość: kola Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.box3.pl 03.11.18, 21:52
      a ja dostałam nowiuśką karte mastercard debit wraz z nowym kontem <3
      • derlla Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 04.11.18, 10:43
        O jakim koncie mówisz, który bank wybrałaś ?
        • rumijanek Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 10.11.18, 23:41
          z nazwy to optymalne . Dostałam apke i kartę własnie, nie płacę za prowadzanie ,ani za wypłaty . Bgż
          • derlla Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 16.11.18, 11:04
            Apka działa na każdym systemie w telefonie ? Nic się nie zawiesza ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka